Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΠέρασε στη Νομική η Χάιντυ που ζητούσε να μην γίνονται πάρτι γιατί...

Πέρασε στη Νομική η Χάιντυ που ζητούσε να μην γίνονται πάρτι γιατί διαβάζει – «Παρτάρετε ελεύθερα»

Έπιασε τόπο το σημείωμα που είχε αφήσει στις αρχές Ιουνίου μια μαθήτρια, η Χάιντυ στην πολυκατοικία της

και ζητούσε από τους ενοίκους να μην κάνουν πάρτι στην ταράτσα γιατί διαβάζει για τις φετινές Πανελλήνιες, καθώς τα γλέντια σταμάτησαν και η νεαρή κοπέλα πέρασε τελικά στη Νομική Αθηνών.

Το σημείωμα εκείνο είχε γίνει viral και το ίδιο έγινε και με το νέο σημείωμα που άφησε η μητέρα της με το οποίο ενημέρωσε τους ενοίκους ότι η Χάιντι διέπρεψε στις Πανελλήνιες έπιασε 19.250 μόρια και πέρασε στη Νομική Αθηνών.

Στο σημείωμα της Χάιντυ πολλοί ήταν εκείνοι που πήγαν και έγραψαν πάνω του ευχές για καλή επιτυχία στη νεαρή μαθήτρια στις Πανελλήνιες.

Στο νέο σημείωμα η μητέρα της Χάιντι ευχαρίστησε όλους αυτούς που ευχήθηκαν στην κόρη της να γράψει καλά και να περάσει στις Πανελλήνιες. Από την άλλη, η μητέρα της μαθήτριας και πλέον φοιτήτριας αποφάσισε να τους γλυκάνει κι όλας, καθώς στην είσοδο της πολυκατοικίας τους άφησε γκοφρέτες για κέρασμα.

Η μητέρα της, Χάιντι, η Μαριλένα, ανέφερε: «Οι φοβερές ευχές σας έπιασαν τόπο. Η Χάιντυ όντως “έσκισε” και με 19.250 μόρια περνά στη Νομική Αθήνας!» έγραψε η μητέρα της, που μάλιστα παρότρυνε τους γείτονες: «Παρτάρετε ελεύθερα!».

glyka mama xainty 2

To viral μήνυμα της Χάιντυ

Το μήνυμα της Χάιντυ που είχε γίνει viral ανέφερε: «Γεια σας είμαι η Χάιντυ και μένω στον 6ο» γράφει αρχικά η υποψήφια και συνεχίζει: «θα παρακαλούσα να μην γίνει στην ταράτσα κάποιο πάρτι την περίοδο 1-12 Ιουνίου γιατί δίνω Πανελλήνιες και τα πάντα ακούγονται πολύ δυνατά στο σπίτι μου. Ευχαριστώ πολύ».

panelinies minima xainty 1

Το σημείωμα αντιμετωπίστηκε όπως είπαμε με θετική διάθεση από πολλούς, που έγραψαν διάφορες ευχές στο μήνυμα, όπως: «Καλή επιτυχία», «να τους πάρεις τα σώβρακα», «να σκίσεις», «θα σκίσεις και θα παρτάρεις εσύ το καλοκαίρι».

Τα πιο σημαντικά