Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
Ελλάδα«Πέρασα πоλύ δúσκολα μαζί της»: Αuτή η γυναίκα έβγαλε την πiστη στον...

«Πέρασα πоλύ δúσκολα μαζί της»: Αuτή η γυναίκα έβγαλε την πiστη στον Κων/νο Βασάλο, τo παραδέχτnκε για 1n φоρά

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος σε μία άκρως εξομολογητική διάθεση στο νέο του βίντεο στο YouTube μιλά για το Survivor, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και την γυναίκα που του έβγαλε την πίστη.

Αρχικά αναφέρει ποιους θεωρεί τους καλύτερους παίκτες που έχουν περάσει ποτέ από το Survivor. «Οι τρεις καλύτεροι παίκτες που έχουν περάσει από το παιχνίδι είναι ο Σάκης Κατσούλης, ο Ντάνος και ο Άρης Σοϊλέδης και από τα κορίτσια είναι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η Σταυρούλα Χρυσαειδή και η Στέλλα Ανδρεάδου. Την Κατερίνα Δαλάκα δεν την βάζω στο top 3, ήταν καλή παίκτρια αλλά δεν ήταν αυτό που ήταν τα κορίτσια».

Κωνσταντίνος Βασάλος

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και οι ερωτικές επαφές στη διάρκεια του παιχνιδιού

Για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη εξομολογείται: «Μου άρεσε, της άρεσα και όταν έγινε το πάρτι της ένωσης κοιταχτήκαμε λίγο καλύτερα και υπήρξε ένα φλερτ. Βγαίνοντας γίναμε ζευγάρι, δεν ήμασταν από μέσα μαζί. Στο δεύτερο Survivor η Ευρυδίκη έμεινε μόνο δύο εβδομάδες, οπότε και να θέλαμε δεν προλαβαίναμε να γίνει κάτι. Είχαμε μια τυπική συνομιλία πριν τους αγώνες. Η στιγμή που η Ευρυδίκη είπε ότι θα περιμένει να φέρω την κούπα στο σπίτι μας, ήταν πολύ γλυκιά. Το είπε γιατί το ήθελα πολύ».

337

Για τις ερωτικές επαφές μέσα στο παιχνίδι εξομολογείται: «Δεν γνωρίζω αν στο Survivor 2017 υπήρξε σεξουαλική πράξη ανάμεσα σε παίκτες. Εγώ δεν έχω κάνει σεξ στο Survivor. Φάσωμα έχει γίνει. Να θυμίσω ότι έχουν παίξει κάποια από αυτά και στην τηλεόραση, όπως πέρυσι του Μάριου Πρίαμου με την Καρολίνα Καλύβα».

338

Για τη συμμετοχή της Κατερίνας Δαλάκα στο νέο κύκλο του Survivor, σχολιάζει: «Δεν θεωρώ δίκαιο που η Κατερίνα Δαλάκα μπήκε ξανά στο παιχνίδι, εφόσον αποβλήθηκε. Δεν είναι δίκαιο για τους άλλους παίκτες, γιατί εκείνη αφού έχει πάει τέσσερις φορές και αν το δεις μόνο από την εμπειρία έχει ένα προβάδισμα. Από την άλλη καλά κάνει και πάει γιατί βγάζει λεφτά. Τα λεφτά που έχει βγάλει από το Survivor, δεν τα βγάζεις εύκολα».

Τέλος ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν δίστασε να εξομολογηθεί: «Η Μελίνα Μεταξά μου έβγαλε την πίστη πέρυσι στο παιχνίδι, ασχολούνταν μόνο μαζί μου χωρίς λόγο και αιτία. Δεν ξέρω αν είχε εμμονή, πέρασα πολύ δύσκολα μαζί της. Παρακολουθούσε συνεχώς τι λέω και που πάω».

Παρακολουθήστε το βίντεο:

 

Τα πιο σημαντικά