Πέραμα: 43χρονος Ιρακινός βίαζε 6χρονη σε αποθήκη πλυντηρίου αυτοκινήτων

30 Μαρτίου, 202312:12 ΜΜ
More videos

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της σύλληψης ενός 43χρονου Ιρακινού για βιασμό ενός κοριτσιού 6 ετών στο Πέραμα!

Σύμφωνα με πληροφορίες η φρίκη αποκαλύφθηκε όταν η 28χρονη μητερα της 6χρονης που γνώριζε τον «Άγγελο» όπως ήταν γνωστός στην περιοχή ο Ιρακινός, κατήγγειλε στην αστυνομία όσα της εκμυστηρεύτηκε το 6χρονο παιδί της.

Όπως προκύπτει από την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ οι βιασμοί είχαν αρχίσει από πέρυσι και γίνονταν μέσα σε αποθήκη πλυντηρίου αυτοκινήτων στο Πέραμα, όπου εργαζόταν και ζούσε ο ίδιος. Τελευταίος χρονικά αυτός που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (28/3).

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της σύλληψης ενός 43χρονου Ιρακινού για βιασμό ενός κοριτσιού 6 ετών στο Πέραμα!
Σύμφωνα με πληροφορίες η φρίκη αποκαλύφθηκε όταν η 28χρονη μητερα της 6χρονης που γνώριζε τον «Άγγελο» όπως ήταν γνωστός στην περιοχή ο Ιρακινός, κατήγγειλε στην αστυνομία όσα της εκμυστηρεύτηκε το 6χρονο παιδί της.

Όπως προκύπτει από την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ οι βιασμοί είχαν αρχίσει από πέρυσι και γίνονταν μέσα σε αποθήκη πλυντηρίου αυτοκινήτων στο Πέραμα, όπου εργαζόταν και ζούσε ο ίδιος. Τελευταίος χρονικά αυτός που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (28/3).

Δείτε φωτογραφίες από το πλυντήριο αυτοκινήτων στο οποίο βίωνε τη φρίκη η 6χρονη

Ο 43χρονος Ιρακινός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο, ενώ σε έρευνα στην αποθήκη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε στικάκια USB, θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη μεσημβρινές ώρες σήμερα (29-3-2023) στο Πέραμα, 43χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη.

Ο 43χρονος κατηγορείται ότι προέβη στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις, βραδινές ώρες της 28-3-2023, καθώς και σε προγενέστερο χρόνο, εντός αποθήκης καταστήματος όπου ο ίδιος εργάζεται αλλά και διαμένει προσωρινά στην περιοχή του Περάματος.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε στον ανωτέρω χώρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε (5) μονάδες αποθήκευσης (USB).

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News