Πελώριος και γλύκας: Μπέμπης που δεν έχει χρονίσει ακόμα, ζυγίζει ήδη 14 κιλά!

1 Σεπτεμβρίου, 2022 2:43 ΜΜ
More videos

Ο Kason Priego μπορεί να είναι μόλις 11 μηνών, αλλά φοράει ρουχαλάκια που προορίζονται για παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω, καθώς ζυγίζει ήδη 14 κιλά! Το χαμογελαστό μωράκι τραβάει τα βλέμματα πάνω του όπου κι αν πηγαίνει και πραγματικά ξεγελάει τους πάντες λόγω μεγέθους αφού μοιάζει με… τρίχρονο αγοράκι.

@abeautyfamily

Good Morning Tik Tok 👋🏼 goodmorning babysayshi hello bigbaby babiesoftiktok chunky

♬ original sound – Alexa Priego

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της μητέρας του στη The Post, όταν γεννήθηκε o Kason ζύγιζε 3 κιλά και 500 γραμμάρια, αλλά ύστερα από δύο μήνες άρχισε να παίρνει απότομα βάρος μέχρι που έφτασε τα 14 κιλά, χωρίς να έχει χρονίσει ακόμα.

@abeautyfamily

Disclaimer- I love my baby and I’d never trade him for any other baby ever. He’s perfectly squishy 🥰 #babiesoftiktok #familypage❤️ #familytiktok #chunkybaby #bigbabiesoftiktok

♬ This sound is so famous idk how – Random things

«Πολλοί με σταματούν στον δρόμο για να μου πουν πόσο χαριτωμένος είναι ο γιος μου. Μόλις με ρωτούν την ηλικία του μένουν με το στόμα ανοιχτό! Δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν είναι ούτε 1 έτους», είπε και συμπλήρωσε ότι και τα άλλα της παιδάκια ήταν μεγάλα σε μέγεθος. Δήλωσε ωστόσο, ότι μόλις άρχισαν να δραστηριοποιούνται έχασαν πολλά κιλά.

Πρόσθεσε ακόμα ότι ο γιος της πρόσφατα ξεκίνησε τη φόρμουλα και ότι το μέγεθός του δεν σχετίζεται με κακή διατροφή και ξεκαθάρισε ότι είναι απόλυτα υγιής!

Πηγή: nypost.comm, mama365