Πελάτης βίασε οδηγό ταξί στους Αμπελόκηπους δίνοντας του υπνωτικά χάπια

21 Νοεμβρίου, 2018 6:07 ΜΜ
More videos

Στην δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία φωτογραφίες και τα στοιχεία του άντρα που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε οδηγό ταξί στους Αμπελόκηπους.

Το περιστατικό συνέβη πριν από μερικές μέρες. Κατά τη διάρκεια της κούρσας ο δράστης-πελάτης νάρκωσε τον οδηγό με υπνωτική ουσία στον καφέ του.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο οδηγός ταξί δέχθηκε ειδοποίηση από τον 28χρονο άνδρα μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας για να παραλάβει έναν πελάτη από το κέντρο της Αθήνας προς την περιοχή του Γκύζη.

Ο 24χρονος οδηγός παρέλαβε τον 28χρονο ο οποίος κάθισε στη θέση του συνοδηγού. Όμως λίγο αργότερα, ο πελάτης έχασε τις αισθήσεις του, με αποτέλεσμα ο οδηγός να τον μεταφέρει εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Ωστόσο βγαίνοντας από το αυτοκίνητο ο οδηγός ταξί αισθάνθηκε επίσης δυσφορία και λιποθύμησε και αυτός. Οι γιατροί του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και μόλις συνήλθε άρχισε να φωνάζει και επιτέθηκε με μπουνιές και κλωτσιές κατά του άνδρα που ήταν μέσα στο ταξί.

Στο νοσοκομείο έφτασαν άνδρες της ασφάλειας Αμπελοκήπων, οι οποίοι ύστερα από έρευνα συνέλαβαν τον συνεπιβάτη καθώς έφερε πάνω του ναρκωτικές ουσίες και ένα σπρέι.

Ο οδηγός ταξί στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς, δήλωσε πως όταν έφτασε στην περιοχή του Γκύζη όπου έπρεπε να αφήσει τον πελάτη, διαπίστωσε πως τον περίμεναν τρεις άνδρες, που του πρότειναν να συνευρεθεί μαζί τους σεξουαλικά. Ο 24χρονος οδηγός κατέθεσε πως αρνήθηκε και έφυγε αμέσως από το σημείο χωρίς να αφήσει τον πελάτη να βγει από το αυτοκίνητο.

Ο οδηγός ταξί κατέθεσε τους αστυνομικούς πως ο άνδρας ψέκασε με σπρέι τον καφέ του, ενώ και οι γιατροί που μπήκαν στο αυτοκίνητο δήλωσαν στις αρχές πως διαπίστωσαν μια έντονη μυρωδιά. Ο νεαρός αυτοκινητιστής εξετάστηκε και από ιατροδικαστή

H ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 29χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 13-11-2018 στους Αμπελόκηπους για υπόθεση βιασμού, καθώς κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος ημεδαπού.

Πρόκειται για τον ΚΑΡΚΑ Γεώργιο του Αντωνίου και της Μαρίας, γεννηθέντα την 28-6 1989 στην Αθήνα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-7473244 του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.