Η παίκτρια του Power of Love που δεν την πιστεύει κανείς ότι είναι 19 χρονών

24 Φεβρουαρίου, 2018 5:37 ΜΜ
More videos

Όταν η Μαρία Μπακοδήμου αναφέρθηκε στην Αθηνά Χρυσαντίδου του Power of Love λέγοντας: «Αθηνά παιδί μου, που είσαι και το πιο μικρό κορίτσι εδώ μέσα, μόλις 19…», ακούστηκε από την πλευρά των αγοριών το σχόλιο: «Και καλά».

Όταν η παρουσιάστρια ρώτησε τα αγόρια ποιος το είπε, κανείς δεν πήρε την ευθύνη, αν και ο Σωκράτης με τον Νίκο κοιτούσαν τον… «ανήξερο» Κωνσταντίνο Φανουράκη.

Όταν η Μαρία Μπακοδήμου λίγο αργότερα θα ενημέρωνε ότι ξέρουν τον υπεύθυνο της ατάκας ο Κωνσταντίνος παραδέχτηκε πως ο ίδιος το είπε, αλλά πως δεν το είπε για την Αθηνά.

Η Αθηνά Χρυσαντίδου ξέσπασε και απευθυνόμενη στους συμπαίκτες της είπε: «Επειδή είμαι καθαρός άνθρωπος και ειλικρινής, δεν έχω να κρύψω κάτι εδώ πέρα, δηλαδή ούτε από τους συμπαίκτες μου, ούτε από τους ανθρώπους που με βλέπουν και ξέρουν. Αν ήμασταν σε ένα φιλικό επίπεδο θα έδειχνα και την ταυτότητα μου. Δεν έχω τέτοιο κόμπλεξ, ούτε τέτοιο θέμα γιατί δεν έχω να φοβηθώ κάτι. Απλά δεν βλέπω τον λόγο ούτε να απολογηθώ, ούτε να δείξω κάτι».

Σημειώνεται, πως η Αθηνά από το “Power Of Love” είχε αναζητήσει ξανά τον “έρωτα” στο “Ραντεβού στα Τυφλά” με τον Μάρκο Σεφερλή, όπου πάλι δήλωνε 19 ετών, αλλά και στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια “Parole”, ενώ εμφανίστηκε για ένα… φεγγάρι και στο πλάι του Λευτέρη Πανταζή.