Παίκτης του Football Manager έκανε προσομοίωση 1000 ετών και ανέδειξε την κορυφαία ομάδα!

7 Αυγούστου, 2015 3:07 ΠΜ
More videos

Τι γίνεται όταν το Football Manager προσομοιώνεται για 1000 χρόνια; Ένας παίχτης του έκανε προσομοίωση για 1000 χρόνια και δημοσίευσε τα αποτελέσματα: Κυριαρχούν οι «Λεπίδες» (παρατσούκλι για τη Sheffield United) και η Burnley, αλλά έρχονται δύσκολα χρόνια για την Πρωταθλήτρια Chelsea. Το προφίλ του παίχτη της Wattford, Τρόι Ντίνεϊ από το Football Manager 2015.

Οι οπαδοί της Sheffield United, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα τoυ Guardian που περιμένουν τη νέα σαιζόν με ανυπομονησία δεν πρέπει πια να ανησυχούν. Ο Νάιτζελ Άντκινς ετοιμάζεται να ξεκινήσει την πρώτη του σαιζόν στην ομάδα και θα βάλει τις βάσεις για μια πρωτοφανή επιτυχία 1000 ετών – αν πάρουμε στα σοβαρά το Football Manager.

Τα αποτελέσματα που δημοσιεύθηκαν στο Reddit από τον χρήστη με το όνομα Lorf Yimzo, ήταν αποτέλεσμα 58 ημερών συνεχούς προσομοίωσης, και με την πάροδο των χιλίων ετών η Sheffield United αποδείχθηκε η πιο επιτυχημένη ομάδα στην Αγγλία, κερδίζοντας το πρωτάθλημα της Premier League 167 φορές.

Η Burnley ήταν η δεύτερη πιο επιτυχημένη ομάδα, παίρνοντας 138 τίτλους, αλλά οι “Clarets” (παρατσούκλι της Burnley) ήταν οι πιο σταθεροί στο πρωτάθλημα, παίζοντας για 982 σαιζόν σε τοπ επίπεδο, και διεκδικώντας όχι λιγότερους από 42 τίτλους Champions League, έναν παραπάνω από τη Sheffield United.

Πάντως οι τωρινοί πρωταθλητές, η Chelsea, παίρνουν τίτλο άλλη μια φορά στα επόμενα 1000 χρόνια -όσο δηλαδή και η FC Halifax Town και οι Forest Green Rovers. Ας σκεφτούμε όμως λίγο και την καημένη την Skelmersdale United στο μεταξύ. Φτάνουν σε επτά τελικούς FA Cup και χάνουν σε όλους.

Football-Manager-007

Η Coventry City αποδεικνύεται πολύ “large”, σπάζοντας το παγκόσμιο ρεκόρ, διαθέτοντας το ποσό των 127 εκ. Δολαρίων ή 81 εκ. λίρες βάσει της ισχύουσας ισοτιμίας, για τον Τζέρεμι Λαννόι της Bordeaux το 2044, ενώ η Burnley μπορεί να καυχιέται για το μεγαλύτερο στάδιο της χώρας – την Harry Potts Arena με χωρητικότητα 112,278 θεατές.

Παρά την «πάροδο» 1000 ετών, πολλά ρεκόρ δεν έχουν σπάσει. Τα 128 γκολ που πέτυχε η Aston Villa τη σεζόν 1930-31 παραμένουν αξεπέραστα, καθώς και τα 125 γκολ που δέχθηκε η Blackpool την ίδια σεζόν. Τα περισσότερα γκολ που έχει σκοράρει κάποιος σε ένα ματς της Premier League παραμένουν τα πέντε – τα πέτυχαν οι Άλαν Σίρερ, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, Άντυ Κόουλ και Ζερμέν Ντεφόε. Και παρά την εξέλιξη της τεχνολογίας στην επιστήμη των σπορ στην επόμενη χιλιετία, ο γηραιότερος παίχτης που παίζει στην Premier League παραμένει ο τερματοφύλακας Τζον Μπάριτζ , που αγωνίστηκε με την Manchester City εναντίον της QPR (ΚΠΡ) το Μάιο του 1995 στην ηλικία των 43 ετών και 162 ημερών.

Πηγές: REDDITGuardian (via)