Πειραιάς: Ο 27χρονος χορευτής επέζησε μία εβδομάδα στη δεξαμενή χωρίς τροφή και νερό – Συνταρακτικές αποκαλύψεις

6 Ιουνίου, 202112:09 ΠΜ

Κάνεις δεν μπόρεσε να ακούσει και να βοηθήσει τον 27χρονο χορευτή Τζόις – Τίμοθι Ράντοτσικ, που κατάφερε να επιβιώσει για περίπου οκτώ ημέρες χωρίς φαγητό και νερό, μέσα στη δεξαμενή που είχε εγκλωβιστεί στον Πειραιά

Σοκάρει η είδηση πως ο 27χρονος χορευτής Τζόις – Τίμοθι Ράντοτσικ, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τον περασμένο Αύγουστο και ο σκελετός του οποίου βρέθηκε στις 7 Μαΐου μέσα σε υδατοδεξαμενή της ερειπωμένης έπαυλης Μαυρομιχάλη στον Πειραιά, είχε μαρτυρικό θάνατο, καθώς ήταν για σχεδόν μία εβδομάδα ζωντανός και εγκλωβισμένος στη δεξαμενή, καλώντας σε βοήθεια χωρίς όμως κανείς να τον ακούσει. Μάλιστα νιώθοντας τη ζωή του να φεύγει, χάραζε στα τοιχώματα της δεξαμενής με μια κοφτερή πέτρα, τα τελευταία σημάδια της ύπαρξής του. Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, που ερεύνησαν την άδεια υδατοδεξαμενή βάθους πέντε μέτρων, έμειναν άφωνοι με αυτά που ανακάλυψαν.

«Here since 21.08.2020», έγραφε δηλώνοντας ότι βρισκόταν παγιδευμένος στη δεξαμενή από την ημέρα που εξαφανίστηκε. Ο 27χρονος χορευτής κατάφερε ν’ αντέξει χωρίς τροφή και νερό για περίπου οκτώ ημέρες και με κάθετες γραμμές μετρούσε τις ημέρες που περνούσαν χωρίς βοήθεια. Όταν ένιωσε το τέλος να πλησιάζει, έγραψε: «Tried everything…» (έκανα ό,τι μπορούσα…)

Μάλιστα σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ιστότοπος anikolouli.gr, έστειλε με αυτόν τον ανατριχιαστικό τρόπο κι ένα μήνυμα στην οικογένειά του. «Love you family, papa, Rick, Tiffany» (Αγαπώ την οικογένεια), χαράσσοντας τα ονόματα του πατέρα του, του αδελφού του Ρικ και της αδελφής του Τίφανι.

Εννέα μήνες μετά την τραγωδία του ζωντανού – νεκρού, παιδιά που έπαιζαν στα μισογκρεμισμένα κτήρια της έπαυλης, βρήκαν το σκελετό του. Ήταν Παρασκευή 7 Μαΐου. Το σημείο που έμελλε να γίνει ο τάφος του 27χρονου χροευτή, απείχε λίγα μόλις μέτρα από το πανδοχείο που έμενε, από τις 5 Ιουλίου που είχε έρθει στην Ελλάδα για διαλογισμό και γιόγκα.

Σε ζωντανή σύνδεση μέσω Skype με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ», ο δικηγόρος της οικογένειας, Χαράλαμπος Τσιανάκας, ανέφερε σοκαρισμένος:

«Ο Τζόις είχε μαρτυρικό θάνατο και αυτό πλήγωσε ανεπανόρθωτα την οικογένειά του, που ήρθε στην Ελλάδα για να λάβει τις απαντήσει που ζητούσε. Από κάποια στοιχεία που βρέθηκαν στην υδατοδεξαμενή και ερευνούν οι Αρχές, δεν πιστεύουμε πως ήταν ατύχημα. Θεωρώ πως τις επόμενες ημέρες θα έχουμε εξελίξεις».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News