Παιδί και εστιατόριο: Ένας συνδυασμός που σκοτώνει!

30 Αυγούστου, 2016 1:28 ΠΜ
More videos

Γονείς που τους έχουν κάνει ρεζίλι τα παιδιά σε εστιατόρια, ενωθείτε!

Γενικά, το να βγεις με τα παιδιά για φαγητό είναι μια εντελώς διαφορετική (και τρομακτική )εμπειρία από εκείνη που έχουν όσοι βγαίνουν να φάνε έξω μόνοι τους, και οι ιστορίες που θα διαβάσετε παρακάτω το αποδεικνύουν περίτρανα!

familyinaction

-«Το 16 μηνών μωρό μου έκανε εμετό μέσα σε ένα γεμάτο ινδικό εστιατόριο. Το σήκωσα απ’ το καρεκλάκι του και συνέχισε να κάνει εμετό επάνω μου. Το κατάλευκο τραπεζομάντηλό μας ήταν τώρα πορτοκαλί και μοβ με μισοφαγωμένα βατόμουρα επάνω. Ήταν η πιο ντροπιαστική στιγμή που έχω ζήσει».

familyinaction

«Όταν η κόρη μου ήταν 2-3 χρονών είχαμε πάει για φαγητό σε ένα εστιατόριο που πηγαίναμε συχνά στη μικρή μας πόλη. Ο αγκώνας της πιάστηκε ανάμεσα στα οριζόντια ξύλα της πλάτης της καρέκλας. Οι υπάλληλοι χρησιμοποίησαν πάγο, βούτυρο και ό,τι άλλο μπορούσαν να σκεφτούν για να την ξεκολλήσουν, αλλά τελικά αναγκαστήκαμε να φωνάξουμε την άμεση δράση.

Η κλήση αντιμετωπίστηκε ως επείγουσα οπότε κατέφτασαν στο εστιατόριο ασθενοφόρα, περιπολικά και η πυροσβεστική, που κατέληξε να κόψει με πριόνια τη μεταλλική καρέκλα για να την ελευθερώσει. Ο αγκώνας της είχε μώλωπες για λίγο καιρό αλλά κατά τα άλλα ήταν μια χαρά. Στην πόλη όμως ακόμα το συζητάνε, 13 χρόνια μετά!»


familyinaction

Επιμέλεια: familyinaction.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook: