Παιδί κατέστρεψε LEGO αξίας 15.000 δολαρίων σε λίγα δευτερόλεπτα.

2 Ιουνίου, 20164:38 ΜΜ

Οι εκθέσεις είναι πολύ ωραίες και ειδικά οι διαδραστικές. Ένα παιδί όμως, κράτησε τα χέρια του λίγο περισσότερο από όσο έπρεπε αυτό το άγαλμα Lego αξίας 15.000 δολαρίων στην Έκθεση Lego στο Ningbo της Κίνας.

Η δημιουργία απεικόνιζε μια μεγάλη μορφή αλεπούς, του Nick Wilde από τη Zootopia. Ο καλλιτέχνης με το όνομα Zhao πέρασε 3 ημέρες και νύχτες τοποθετώντας σχολαστικά χιλιάδες τουβλάκια Lego για να δημιουργήσει τον αληθινού μεγέθους χαρακτήρα της Disney.

Όμως, ένα παιδί χρειάστηκε δευτερόλεπτα για να το καταστρέψει όταν κατά λάθος το έσπρωξε, μόλις μία ώρα αφού είχε ανοίξει η έκθεση στο εμπορικό κέντρο. Το μικρό παιδί είχε περάσει τα σχοινιά ασφαλείας για να του ρίξει μια πιο προσεκτική ματιά και προφανώς για να πάει λίγο πιο κοντά στο έκθεμα.

Οι γονείς του προσφέρθηκαν να δώσουν αποζημίωση στον Zhao αλλά ο καλλιτέχνης αρνήθηκε λέγοντας πως πρόκειται για ένα ατυχές ατύχημα. Μετά από αυτό, ποιο παιδί δεν θα ήθελε να παίξει με τον σορό από τα Lego;

Ο καλλιτέχνης Zhao πέρασε 3 ολόκληρες μέρες δουλεύοντας σε ένα γιγαντιαίο γλυπτό Lego από την ταινία Zootopia.kid-destroys-lego-sculpture-zootopia-zhao-11

Τι μπορεί να πάει στραβά με τα σχοινιά ασφαλείας να το πλαισιώνουν;kid-destroys-lego-sculpture-zootopia-zhao-5

Μια ώρα μετά την έναρξη της έκθεσης, η δημιουργία του έμοιαζε έτσι.kid-destroys-lego-sculpture-zootopia-zhao-9

https---blueprint-api-production.s3.amazonaws.com-uploads-card-image-102579-3bb2a0b09a3447f28e7b2f6e7971c5c0

Πηγή: mashable

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News