Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΠαύλος Μαρινάκης: «Ο πρωθυπουργός μας δεν θα αφήσει κανέναν αβοήθητο»

Παύλος Μαρινάκης: «Ο πρωθυπουργός μας δεν θα αφήσει κανέναν αβοήθητο»

Για το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel απ’ το Θεσσαλικό κάμπο, μίλησε στην ΕΡΤ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Αφού εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των 11 θυμάτων και τη συμπαράστασή της κυβέρνησης στους πολίτες που δοκιμάστηκαν και συνεχίζουν και δοκιμάζονται, ο Παύλος Μαρινάκης έκανε λόγο για «ένα πρωτόγνωρο φαινόμενο που δεν έχει καταγραφεί ξανά στην Ιστορία, όπως λένε οι επιστήμονες. Αυτό που πέρασαν και συνεχίζουν και περνούν οι συμπολίτες μας δεν έχει προηγούμενο, άνθρωποι που για πολλές ώρες αγωνιούσαν και συνεχίζουν να αγωνιούν, δοκιμάστηκαν κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες».
Σε ό,τι αφορά τα μέτρα στήριξης σημείωσε ότι «όπως συνέβη στις προηγούμενες περιπτώσεις πολύ μικρής έκτασης έτσι θα συμβεί και τώρα, είναι μια προσωπική δέσμευση του πρωθυπουργού, δε θα μείνει κανένας αβοήθητος, άμεσα θα ανακοινωθούν μέτρα προσωρινής και συνολικής στήριξης και αποκατάστασης όλων των ζημιών είτε αφορά υποδομές, είτε αφορά δρόμους, είτε αφορά γέφυρες, είτε αφορά αγροτικές εκτάσεις, αποζημιώσεις επαγγελματιών. Αυτό χρωστάει το κράτος, οφείλει να κάνει το κράτος, είναι κάτι πολύ δύσκολο είναι κάτι πολύ σημαντικό και θα συμβεί».

Τα πιο σημαντικά