Με μια μεγάλη συναυλία στο Γουίνδσορ έκλεισε το Σαββατοκύριακο της στέψης του βασιλιά Καρόλου και της συζύγου του βασίλισσας Καμίλα.
Διάσημα ονόματα βρέθηκαν στη σκηνή που στήθηκε στο κάστρο του Ουίνδσορ, που ήταν η μεγαλύτερη σκηνή που έχει στηθεί ποτέ στο κάστρο.

Τη μεγάλη συναυλία που παρακολούθησαν 20.000 θεατές μεταξύ των οποίων ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ οι οποίοι τραγούδησαν και γλέντησαν με την ψυχή τους.

Οι δυο τους κάθησαν στην τρίτη σειρά πίσω απο τα ανώτερα μέλη της οικογένειας.

Η Μαρί Σαντάλ φόρεσε ένα λευκό σακάκι και ένα πουκάμισο με prints ενώ τα μαλλιά της είχαν έναν ελαφρύ κυματισμό.

Και οι δυο κρατούσαν σημαιάκια με τη βρετανική σημαία.
Η Μαρί Σαντάλ στη στέψη του βασιλιά
Οι πιο κομψές γαλαζοαίματες της Ευρώπης έκαναν στιλάτες εμφανίσεις στην τελετή στέψης του βασιλιά, μεταξύ των οποίων η Μαρί Σαντάλ, η οποία είναι διάσημη στους κοσμικούς royal κύκλους.
Η Σαντάλ έφτασε μαζί με τον σύζυγό της και την πεθερά της Αννα Μαρία, ντυμένη με γαλάζιο φόρεμα Mary Katrantzou με ασορτί καπέλο.

Φόρεσε γόβες στην ίδια απόχρωση και κράτησε την τσάντα από τη συνεργασία της κόρης της Ολυμπίας με γαλλίδα σχεδιάστρια.
Μπλε φόρεσε και η Αννα Μαρία η οποία ήταν κομψή με coat dress Celia Kritharioti.

To royal blue φόρεμα της Αννας Μαρίας συνδυάστηκε με headpiece και τσαντάκι στο ίδιο χρωμα ενώ φόρεσε πολλά κοσμήματα.
Το κομψό λευκό φόρεμα της Μαρί Σαντάλ
Μια μέρα νωρίτερα, η σύζυγος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Άννα-Μαρία, μαζί με τον γιο της Παύλο και την κομψή σύζυγό του, Μαρί Σαντάλ ήταν καλεσμένοι στη δεξίωση του βασιλιά.

Η Άννα Μαρία φόρεσε ένα κομψό φόρεμα Max Mara με πλισέ φούστα και πουκάμισο, πέρλες στον λαιμό και εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

Υπέρκομψη ήταν η Μαρί Σαντάλ επιλέγοντας ένα λευκό φόρεμα Mary Katrantzou με κλος μανίκια, λεπτή ζώνη στη μέση, πέρλες στον λαιμό. Για ακόμα μια φορά στήριξε την κόρη της Μαρία Ολυμπία, κρατώντας την clutch bag από τη συνεργασία της με τη Γαλλίδα σχεδιάστρια Olympia Le Tan.