Παύλος – Μαρί Σαντάλ: Το αρχοντικό των 4 εκατ. ευρώ στους Αέρηδες στην Πλάκα που λάτρεψαν

24 Φεβρουαρίου, 20234:29 ΜΜ
More videos

Μια ανάσα πριν το συμβόλαιο για την αγορά σπιτιού στην Πλάκα φέρεται να είναι ο Παύλος και η Σαντάλ – Το αρχοντικό των 4 εκατ. ευρώ που λάτρεψαν στους Αέρηδες.

Η είδηση ότι ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ πρόκειται να αγοράσουν σπίτι στην Ελλάδα είχε γίνει γνωστή πριν από λίγες εβδομάδες.

Ενώ αρχικά είχε γραφτεί ότι σκέφτεται να αγοράσει σπίτι στα βόρεια προάστια, τελικά αυτό δεν ισχύει αφού η οικογένεια φαίνεται πως ενδιαφέρεται για το κέντρο της Αθήνας.

Όλα δείχνουν ότι ο πρωτότοκος γιος του βασιλιά Κωνσταντίνου έχει καταλήξει σε ένα σπίτι στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Πλάκα, ενώ κάποιες φήμες που δεν επιβεβαιώνονται θέλουν τον Παύλο να έχει προχωρήσει ήδη στην αγορά του έναντι τεσσάρων εκ. ευρώ. Ή να βρίσκεται ένα βήμα πριν την υπογραφή των συμβολαίων.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η εκπομπή Live News έδειξε το νεοκλασικό σπίτι που φέρεται να αγόρασε ο Παύλος.

Πρόκειται για ένα απίστευτο σπίτι, ένα κομψοτέχνημα.

“Αυτό που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε είναι ότι η περιοχή που βρισκόμαστε είναι μία από τις περιοχές που ο Παύλος εξέταζε ώστε να αγοράσει κάποιο σπίτι. Είναι ένα από τα ακίνητα που θα μπορούσε να τον ενδιαφέρει” ανέφεραν στην εκπομπή. Ακόμα ανέφεραν ότι ο Παύλος ζήτησε μια λίστα με μια σειρά από διαθέσιμα προς αγορά ακίνητα στην Πλάκα, την οποία ετοίμασαν οι συνεργάτες του.

Το συγκεκριμένο σπίτι δεν κατοικείται τα τελευταία δύο χρόνια και πωλείται έναντι 4 εκατ. ευρώ και σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι ένα από τα ακίνητα που ταιριάζει στις απαιτήσεις του.

Βρίσκεται στην Πλάκα, στους Αέρηδες, μια πολυπερπατημένη περιοχή της Αθήνας, μια από τις πιο ακριβές περιοχές της Αττικής.

Είχε πωληθεί σε εταιρεία, η οποία ψάχνει αγοραστή.

Μάλιστα, ο Έλληνας πρόεδρος της Πανευρωπαϊκής Ένωσης Μεσιτών Ακινήτων, Κοσμάς Θεοδωρίδης μιλώντας στο Mega, αποκάλυψε ότι η συγκεκριμένη περιοχή στο κέντρο της Αθήνας είναι αυτή που ενδιαφέρει περισσότερο το βασιλικό ζευγάρι.

Σε αντίθεση με το Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ οι οποίοι ζουν στο Καστρί, ο Παύλος σκοπεύει να αγοράσει σπίτι στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, στην Πλάκα.

Κάθε φορά που επισκέπτονται την Αθήνα, ο Παύλος και η Σαντάλ μένουν στο κέντρο και κάνουν πολλές βόλτες με τα πόδια στην πόλη, οπότε ένα σπίτι στην συγκεκριμένη περιοχή θα ήταν ιδανικό για την οικογένεια.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News