Παύλος Χαϊκάλης: «Πληρώνω πολιτικά παιχνίδια… Έχω ρίξει μια κυβέρνηση – Θέλουν να με εξοντώσουν»

5 Ιανουαρίου, 2022 8:28 ΜΜ
More videos

“Μιλάμε για ένα σχέδιο και καλλιτεχνικής και φυσικής εξόντωσής μου” ανέφερε ο ηθοποιός.

Σε μια αφοπλιστικής ειλικρίνειας συνέντευξη προχώρησε ο γνωστός ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης, μιλώντας στην εφημερίδα Πελοπόννησος.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με τη μετωπική επίθεση που δέχεται απάντησε πως:

«Εγώ πληρώνω πολιτικά παιχνίδια! Και το λέω, γιατί μην ξεχνάτε ότι έχω ρίξει μια Κυβέρνηση, γιατί έχω μια φωνή που έχει εναντιωθεί σε πράξεις εξουσίας που έγιναν εις βάρος ενός ολόκληρου κόσμου και που επιπλέον έχουν παιχτεί πολλά παραπολιτικά παιχνίδια με στόχο εμένα».

Ενώ στην ερώτηση, αν πιστεύει πως έχει καταστρωθεί σχέδιο εξόντωσής του από πολιτικούς κύκλους είπε:

«Ναι, μιλάμε για ένα σχέδιο και καλλιτεχνικής και φυσικής εξόντωσης μου

Στην ερώτηση αν θα τους κάνει τη χάρει να σταματήσει το θέατρο, ο κ. Χαϊκάλης αποκάλυψε πως: «Ναι, θα τους κάνω τη χάρη! Όχι γιατί το λένε αυτοί, αλλά γιατί το θέλω εγώ! Γιατί δεν γουστάρω! Φεύγω γιατί θέλω να παραμείνω άνθρωπος!»

Παράλληλα, σχετικά με τις μηνύσεις που έχει υποβάλλει διευκρίνισε για πρώτη φορα πως δεν έχει κάνει μήνυση στα δύο κορίτσια με το τηλέφωνο, γιατί δεν μπορεί αυτό το πράγμα να αντικρουστεί στο δικαστήριο. Έχει κάνει μήνυση στις άλλες δύο κυρίες.

Συνεχίζοντας τη συνέντευξή του στο pelop.gr ανέφερε πως τα στοιχεία της υπόθεσης, μέχρι στιγμής είναι υπέρ του«Υπάρχουν στοιχεία που έχω καταθέσει στο Σωματείο μου, περιμένω την απόφαση του και τη δίκη που θα γίνει. Γιατί εγώ δεν κρύφτηκα πίσω από το δάκτυλό μου.»

Ακόμη, λόγος έγινε και για τον βιοπορισμό του ηθοποιού, ο οποίος εξομολογήθηκε πως τα βγάζει δύσκολα πέρα, ενώ ανέφερε πως ετοιμάζεται να ασχοληθεί επαγγελματικά με την αστρολογία βοηθώντας μάλιστα με αυτόν τον τρόπο και τις γυναίκες από άλλη σκοπιά.