Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2024
διάφοραΠαύλος Χαϊκάλης: «Είμαι άντρας παλαιάς κοπής»

Παύλος Χαϊκάλης: «Είμαι άντρας παλαιάς κοπής»

Ενταση υπήρξε ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και τον Παύλο Χαϊκάλη, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε στον ΑΝΤ1 αρχικά για την ανακοίνωση που έκανε ότι δηλαδή, η παράσταση «Νικοτιτανικός» θα είναι η τελευταία του δουλειά στο θέατρο.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Χωρίς να ξέρουν οι άνθρωποι μιλάνε, δικάζουν, έχουν βγάλει αποφάσεις… Όλο αυτό το πράγμα δεν μπορώ να το διαχειριστώ εγώ. Δεν έχω κανέναν λόγο να συνεχίσω όταν άνθρωποι βγαίνουν και μιλάνε για μένα με τόσες κακίες. Γιατί; Κατηγορούμαι για κάτι; Εχω πάει φυλακή; Εχω κάνει κάτι επιλήψιμο; Ξέρουν τι έχει συμβεί; Ανθρωποφαγία. Θέλουν αίμα. Δεν θα τους κάνω τη χάρη να πεθάνω»!

Ο γνωστός ηθοποιός διευκρίνισε πως «όταν λέω η τελευταία παράσταση δεν εννοώ μία παράσταση. Αυτή η δουλειά θα γίνει όταν ολοκληρώσει τον κύκλο της. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει περίπτωση επιστροφής».

Στην συνέχεια της συνομιλίας τους «ανέβηκαν» οι τόνοι όταν η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στην καταγγελία που είχε κάνει μια κοπέλα στην Κύπρο για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος του, αλλά και για τη δήλωση που είχε κάνει «είναι άντρας παλαιάς κοπής».

Συγκεκριμένα, η Φαίη του είπε: «Βγήκες στην Σίσσυ Χρηστίδου και αυτό είναι εκτιμητέο… και αυτό που σχολιάστηκε αλλά δεν άρεσε και σε εμένα είναι «το άντρας παλιάς κοπής»! Τότε ο ηθοποιός νευρίασε και είπε: «Γνωρίζετε τι είναι άντρας παλιάς κοπής; Φαίη μου ξέρεις τι σημαίνει άντρας παλιάς κοπής

Η παρουσιάστρια τόνισε: «Δεν θέλω να «κλείνω τα μάτια»… δεν θέλω να ανοίξουμε μία τέτοια κουβέντα…. Και επειδή είστε στο τηλέφωνο να λέμε ότι δεν έχουν γίνει και άλλα πράγματα, το θεωρώ ότι είναι ανέντιμο για μένα..»

Ο ηθοποιός της απάντησε λέγοντας: «Φαίη μου ο άντρας παλιάς κοπής είναι ο άντρας της δεκαετίας του 20, που μαστίγωνε τις γυναίκες, που είχε τον νόμο με το μέρος του, που ασκούσε εξουσία και βία στις γυναίκες θα σας πω έχετε δίκιο. Αν όμως πάμε στους άντρες της παλιάς κοπής που είναι ο άντρας που σέβεται τις γυναίκες, ανοίγει την πόρτα…Οταν λοιπόν ένας άνδρας ξέρει να φλερτάρει δια ζώσης και όταν ξέρει να φερθεί και να κάνει μία γυναίκα να φέρεται διαφορετικά, τότε με συγχωρείς, αλλά έχω δίκιο εγώ».

Στην συνέχεια η παρουσιάστρια του επισήμανε ότι «όταν ακούει το «όχι» σταματάει. Είναι ωραίο να πείτε ότι στο πρώτο «όχι» πρέπει να σταματάμε», με τον ηθοποιό να απαντά: «Αγαπούλα μου, δεν ξέρεις τα γεγονότα. Ποιο όχι; Αφού δεν ξέρετε την υπόθεση γιατί δεν το παραδέχεστε… Θέλετε να κυνηγήσετε τον Χαϊκάλη… Δεν ξέρεις τα γεγονότα…. Δεν ξέρεις την υπόθεση».Τα πιο σημαντικά