Παυλάκης: «Αμόρφωτος και πληρωμένος κονδυλοφόρος ο Πρετεντέρης»

21 Δεκεμβρίου, 202112:17 ΠΜ
More videos

Ψηφιακός καβγάς, που αναμένεται να έχει συνέχεια, ξέσπασε ανάμεσα στον γνωστό επιστήμονα- ερευνητή Γιώργο Παυλάκη, υπεύθυνο στον τομέα των ανοσοθεραπειών και των εμβολίων για τον καρκίνο στο Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου των ΗΠΑ και τον επίσης γνωστό δημοσιογράφο, Γιάννη Πρετεντέρη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε ειρωνικά σε «ερευνητή» που «κάνει καριέρα αποκλειστικά στα ελληνικά μίντια» και τον κ. Παυλάκη να απαντά, κάνοντας λόγο για «αμόρφωτο, πληρωμένο κονδυλοφόρο».

Ολα ξεκίνησαν με πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Παυλάκη, ο οποίος είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, που ζήτησε να κλείσουν τα σχολεία και τα κέντρα διασκέδασης, ώστε να περιοριστεί η μετάδοση της παραλλαγής Ομικρον.

Με αφορμή αυτές τις δηλώσεις στον ΣΚΑΪ, ο Γιάννης Πρετεντέρης έγραψε:

«Υπάρχει κάποιος κύριος που δηλώνει “ερευνητής από τις ΗΠΑ». Υποθέτω ότι θα είναι.

Αλλά αν είναι, τότε μιλάμε για τον πρώτο “ερευνητή από τις ΗΠΑ” που κάνει καριέρα σχεδόν αποκλειστικά στα ελληνικά μίντια.

Σε σημείο που (αν υπολογίσουμε και τη διαφορά ώρας) αναρωτιέμαι πότε προλαβαίνει και ερευνά.

Θα μου πείτε, δικό του θέμα. Ασφαλώς δικό του και των ΗΠΑ που τον πληρώνουν. Εμάς μας περισσεύει.

Μόνο που έχω μια απορία. Γιατί αυτά που προτείνει να γίνουν στην Ελλάδα δεν προτείνει να γίνουν και στις ΗΠΑ; Γιατί, ας πούμε, τα σχολεία, τα νυχτερινά κέντρα και τα εστιατόρια να κλείσουν μόνο στην Αθήνα και όχι στο Γουινσκόνσιν;».

Θα μου πείτε πάλι ότι μπορεί να τα προτείνει, αλλά να μην τον ακούν τα Αμερικανάκια. Καμία αντίρρηση. Αλλά αν δεν τον ακούν εκείνοι που τον πληρώνουν, γιατί να τον ακούσουμε εμείς δωρεάν;».

Η απάντηση Παυλάκη

Έξαλλος προφανώς με τα όσα έγραψε ο Γιάννης Πρετεντέρης στη στήλη του στα ΝΕΑ ο Γιώργος Παυλάκης απάντησε μέσω Facebook και έρχεται και νέα δήλωση στον Καμπουράκη.

«Έτσι για να τη σπάσω στον αμόρφωτο πληρωμένο κονδυλοφόρο που μου κάνει την τιμή να με παρακολουθεί, θα ξενυχτήσω σήμερα για να μιλήσω στις 10:30 το πρωί στο ΣΚΑΪ στην εκπομπή του Καμπουράκη.

(Μιλάμε για ατράνταχτα επιχειρήματα, αντάξια του κάθε πανασχετου ψεκασμένου στόκου που του δείχνουν το φεγγάρι και αυτός κυταει το δάχτυλο!!”.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News