Πάτρα: Δώρισε στο ΕΚΑΒ ασθενοφόρο αξίας 49.000 ευρώ στη μνήμη του παιδιού του

26 Οκτωβρίου, 2018 11:28 ΜΜ
More videos

Ενας απλός πολίτης, ο Παναγιώτης Γραμματσούλιας, έκανε τον πόνο της απώλειας του παιδιού του αγάπη και προσφορά για άλλους ασθενείς. Αποφάσισε, με τη στήριξη και της συζύγου του, να δωρίσει ένα ασθενοφόρο που περιμένει σταθμευμένο στο ΕΚΑΒ της Πάτρας.

Η προσπάθεια του κου Γραμματσούλια αρχικά προσέκρουσε στη γραφειοκρατία εντούτοις με επιμονή και υπομονή κατόρθωσε να ξεπεράσει τα εμπόδια και το ασθενοφόρο να είναι πια πανέτοιμο να υπηρετήσει το σκοπό του. Ο συνδικαλιστής εργαζόμενος του ΕΚΑΒ της Πάτρας Γιάννης Θεοδωρόπουλος μίλησε σε τοπικό μέσο με τα καλύτερα λόγια για τον πατρινό, ο οποίος έκανε πράξη την υπόσχεση προς το ΕΚΑΒ.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μάλιστα με βάση τον κο Θεοδωρόπουλο, ο κ. Γραμματσούλιας διέθεσε από τα μέτρια οικονομικά του, λεφτά για την αγορά του ασθενοφόρου. Το οποίο κατά τον ίδιο είναι από τα πλέον άρτια εξοπλισμένα οχήματα του διαθέσιμου στόλου του ΕΚΑΒ.

Ακούστε το ηχητικό:

Το ασθενοφόρο αναμένεται να βγει στον δρόμο την ερχόμενη Δευτέρα. Η συγκεκριμένη εξέλιξη έτυχε μιας μικρής γιορτής που διοργάνωσε η διευθύντρια του 3ου Παραρτήματος του ΕΚΑΒ Βασιλική Καφαντάρη μαζί με το προσωπικό, προκειμένου να εκφράσει τις ευχαριστίες της στο δωρητή.

Πηγή: thebest.gr