Ο Πάτρικ Στιούαρτ συναντά το νέο του υιοθετημένο πίτμπουλ και το ερωτεύεται αμέσως

Μάρτιος 12, 2017 3:03 ΠΜ
More videos

Ο Σερ Πάτρικ Στιούαρτ, είναι ένας Βρετανός ηθοποιός, κυρίως γνωστός για τους ρόλους του στις ταινίες Σταρ Τρεκ και X-Men. Δημοσίευσε ένα βίντεο με τον ίδιο να συναντά το νέο του υιοθετημένο σκυλί, την Τζίντζερ και κατακλύζεται από συναισθήματα. Το τετράποδο, είναι ένα χαριτωμένο πίτμπουλ.

Πρόκειται για το πρώτο αυτής της ράτσας που υιοθετεί ο Πάτρικ Στιούαρτ και η σύντροφός του. Οι διάσημοι που υιοθετούν πίτμπουλ, αποτελούν ισχυρή δύναμη ενάντια στις προκαταλήψεις που σχετίζονται με αυτά τα πλάσματα. Θεωρούνται συχνά αν και εσφαλμένα, υπερβολικά επιθετικά και ανάξια να αγαπηθούν.

Το μήνυμα στο βίντεο του ηθοποιού, είναι σαφές: Τα σκυλιά που διασώζονται είναι τόσο γλυκά που μπορούν να λιώσουν ακόμη και την καρδιά του Κάπταιν Ζαν-Λουκ Πίκαρντ. Οπότε, υιοθετήστε αδέσποτα!

Ο Σερ Πάτρικ Στιούαρτ από το Σταρ Τρεκ και το Ex-Men, μόλις μοιράστηκε ένα αξιολάτρευτο βίντεο.

Twitter

Συνάντησε το υιοθετημένο του σκυλί, την Τζίντζερ. Το μικρό πίτμπουλ είναι το πρώτο αυτής της ράτσας που υιοθετείται από τον ηθοποιό.

Twitter

Οι διάσημοι που υιοθετούν πίτμπουλ, αποτελούν ισχυρή δύναμη ενάντια στις προκαταλήψεις που σχετίζονται με αυτά τα πλάσματα. Συγκεκριμένα, θεωρούνται συχνά αν και εσφαλμένα, υπερβολικά επιθετικά και ανάξια να αγαπηθούν.

Twitter

Τα σκυλιά που διασώζονται είναι τόσο γλυκά που μπορούν να λιώσουν ακόμη και την καρδιά του Κάπταιν Ζαν-Λουκ Πίκαρντ.

Δείτε το γλυκό βίντεο με τον ηθοποιό, να συναντά για πρώτη φορά τον νέο του τετράποδο φίλο:

[Twitter] [thedailyspot]

Ακολουθήστε μας στο facebook: