Πάτρα: Τα τατουάζ που είχε στο κορμί της η Ρούλα Πισπιρίγκου για τα νεκρά παιδιά της

31 Μαρτίου, 2022 10:56 ΜΜ
More videos

Η Ρούλα Πισπιρίγκου πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί τη Δευτέρα στον ανακριτή. Η ποινική δίωξη που της έχει ασκηθεί είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας.

Η κεταμίνη που βρέθηκε στο αίμα του νεκρού παιδιού και η οποία ήταν σε εξαιρετικά μεγάλη ποσότητα – ικανή για να του σταματήσει την καρδιά – μαζί με όλα τα στοιχεία και τις καταθέσεις που έχει η αστυνομία στα χέρια της, ήταν ικανά για να ασκηθεί η ποινική δίωξη.

Η ίδια πάντως η Ρούλα Πισπιρίγκου για να δείξει τη θλίψη της για τον θάνατο τον παιδιών της, φρόντισε να κάνει τρια διαφορετικά τατουάζ,. Ένα για την Τζωρτζίνα, ένα για την Ίριδα και ένα για την Μαλένα.

Μαλένα

Για την Μαλένα έχει κάνει ένα τατουάζ στο εσωτερικό του αριστερού της χεριού. Ήταν ένας κύκλος που στο επάνω του μέρος έγραφε «Μαλένα» και από κάτω υπάρχει ένας αριθμός.

 

Μέσα στον κύκλο είναι ζωγραφισμένες δυο μορφές. Μια γυναίκα (πιθανότατα συμβολίζει την έννοια της μητέρας) που κρατάει στα χέρια της και σηκώνει στα αστέρια ένα κοριτσάκι που όμως έχει γίνει άγγελος και έχει φτερά.

Τζωρτζίνα

Και αυτό το τατουάζ έχει γίνει στο κάτω μέρος του χεριού. Είναι αφιερωμένο στην Τζωρτζίνα. Γράφει το όνομα της και στη συνέχεια με καλλιγραφικά, γράφει «life goes on», δηλαδή η ζωή συνεχίζεται. Κάτω από τα γράμματα είναι ζωγραφισμένη η γραμμή που αφήνει πίσω του το καρδιογράφημα.

Ίριδα

Το τρίτο τατουάζ της Ρούλας Πισπιρίγκου – και αυτό στο χέρι- είναι για την Ίριδα. Γράφει το όνομα της στο επάνω μέρος και στη μέση έχει ένα σχήμα που στα αριστερά είναι μια καρδιά, με μονοκοντυλιά η καρδιά γίνεται καρδιογράφημα και πάλι με συνεχόμενη μονοκοντυλιά το καρδιογράφημα γίνεται ένας σταυρός.

Στο κάτω μέρος του τατουάζ έχουν χαραχθεί δυο ημερομηνίες. 2-9-20 (ημέρα γέννησης της Ίριδας) και 21-3-21 (ημέρα θανάτου της Ίριδας).

Ο άνθρωπος στον οποίο η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε τα τατουάζ της, ιδιοκτήτης studio στην Πάτρα, Γιώργος Βέρρας που μίλησε στο Mega και στην εκπομπή Live News επισήμανε πως του έκανε εντύπωση η ηρεμία που έβγαζε η μητέρα, «δεν έβγαζε την εικόνα μητέρας που έχει χάσει το παιδί της».

πηγή: in.gr/megatv.com