Πάτρα: Πληροφορίες για προσαγωγή τις επόμενες ώρες – Ίσως και σύλληψη

11 Απριλίου, 2022 5:22 ΜΜ
More videos

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, με τη μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου να έχει προφυλακισθεί για ανθρωποκτονιά από πρόθεση για τη δολοφονία της, ενώ παράλληλα διερευνώνονται οι συνθήκες θανάτων των δυο παιδιών Μαλένας και Ιριδας.

Την ίδια ώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι σφίγγει ο κλοιός από την ΕΛΑΣ με πιθανότητα ακόμη και τις επόμενες ώρες θα διαταχθεί τουλάχιστον μια ακόμη σύλληψη.

Συλλήψεις

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Πελοπόννησος τις επόμενες ώρες ένα άτομο θα προσαχθεί στο “Ανθρωποκτονιών” της Αθήνας και ενδέχεται μετά την κατάθεσή του να διαταχθεί και σύλληψη.

Την ίδια ώρα πληθαίνουν οι πληροφορίες για ακόμη περισσότερες συλλήψεις, όχι κατ’ ανάγκην ατόμων που είναι “φυσικοί αυτουργοί”, αλλά ανθρώπων που με κάποιους τρόπους συνετέλεσαν ή είχαν εμπλοκή στην πράξη, ακόμη και αν δεν κατανοούσαν εκείνη την εποχή τι θα μπορούσε να συμβεί.

Δεν επανεξετάζεται η Ιατροδικαστική έκθεση της Ιριδας

Στο μεταξύ ο υποστράτηγος ε.α της ΕΛΑΣ Χρήστος Ρουγκάλας, πέρασε σήμερα το κατώφλι του Πταισματοδίκη Πάτρας, μετά τη μήνυση που υπέβαλλε η οικογένεια Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη όταν προ μηνός υπέδειξε δημόσια τη Ρούλα Πισπιρίγκου ως την υπεύθυνη για τον θάνατο των παιδιών της.

Σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έγραψε:

Λοιπόν για να είσαστε ενημερωμένοι μιας κι ανησυχήσατε και στείλατε πολλά μηνύματα εδώ και sms και παίρνατε τηλέφωνα σας λέω πως πήγα στην κα Πταισματοδίκη κι εκεί διάφοροι άνθρωποι που ανέμεναν να εξεταστούν για υποθέσεις τους αφ ενός με συνέχαιραν αφ ετέρου δε, μου δήλωναν συμπαράσταση και μέχρι να τελειώσει η διαδικασία αναμονής μου κουβεντιάζαμε άνετα ,περί άλλων θεμάτων .

Η κα Πταισματοδίκης μου είπε να πάρω αντίγραφα όλων των εγγράφων της προκαταρκτικής έρευνας ,όπως κι έκανα για να δω τι έχει κατατεθεί κι από ποιους .

Μάλιστα από την πρώτη ματιά που έριξα στην υποβληθείσα έγκληση είναι τελείως για γέλια …. έχουν γράψει ημερομηνίες που δεν έχουν έρθει ακόμη ,πχ αναφέρονται στον μήνα Μάιο ενεστώτος έτους !!!!

Δηλ . εντάξει να υποθέσω πως ήταν δυο πονεμένοι γονείς κι ετοιμάζονταν να τελέσουν το μνημόσυνο της Τζωρτζίνας αλλά είχαν τον χρόνο να μοντάρουν cd με τη συνέντευξή μου .

Αυτά που εγώ είχα δηλώσει ουδόλως ταιριάζουν μ αυτά που αναγράφονται στην έγκλησή τους .

Κανονικά θα πρεπε να τους εγκαλέσω εγώ για ψευδή καταμήνυση αλλά έχουν πολύ σοβαρότερα θέματα και μάλλον θα πρέπει να δουν πως θα υπερασπιστούν τον εαυτό τους αντί να εγκαλούν άλλους ανθρώπους .

“καλημέρα σας
όταν πριν από λίγο καιρό είχα πει στον κ.Ευαγγελάτο (δημόσια) τη γνωστή παροιμία << κακό χωριό τα λίγα σπίτια >> μου απάντησε πως η Πάτρα είναι μεγάλη πόλη .
Αμ δε… αν δεν ζεις εδώ δεν μπορείς να καταλάβεις τι και πως γίνεται .
Σχεδόν όλοι όσοι κυκλοφορούμε ,έστω και φυσιογνωμικά , γνωριζόμαστε μεταξύ μας και από ευγένεια λέμε μια καλημέρα ή καλησπέρα όταν συναντάμε κάποιο-α στο δρόμο.
Δείτε πόσο γρήγορα κυκλοφόρησε μια μπαρούφα που έφερε ένα συμπολίτη μας επιχειρηματία σε πολύ δυσάρεστη θέση και τον ανάγκασε να προσλάβει δικηγόρο ,ο οποίος διέψευσε και δημοσιεύματα και φήμες που κυκλοφορούσαν και προφορικά αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είπε πως σήμερα κιόλας θα υποβληθούν εγκλήσεις και αστικές αγωγές για αποζημιώσεις .
Ας κάνουν οι αρμόδιες υπηρεσίες τη δουλειά τους λοιπόν όσο πιο γρήγορα γίνεται για ν αποδειχτεί η αλήθεια και να μην σπιλώνονται καθ οιονδήποτε τρόπο διάφορα άτομα .
Φεύγω για το γραφείο της Πταισματοδίκη ,όπου σε λίγη ώρα θα πρέπει να δώσω κάποιες εξηγήσεις σ όσα έχω αναφέρει ,αφού είχε υποβληθεί έγκληση σε βάρος μου .
Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου και αναμένω όπως κι εσείς άλλωστε τη συνέχεια που προβλέπεται να ναι συγκλονιστική” .