Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης πούλησε διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς

2 Απριλίου, 2022 4:09 ΜΜ
More videos

Νέα δεδομένα παρουσίασε για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει με τα 3 νεκρά παιδιά στην Πάτρα ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος» Γιώργος Αναστασόπουλος μιλώντας στην εκπομπή OPEN Weekend για τη σχέση του Μάνου Δασκαλάκη μαζί της.

Όπως μάλιστα χαρακτηριστικά ανέφερε ο Γιώργος Αναστασόπουλος ο Δασκαλάκης ως πληρεξούσιος της σπιτονοικοκυράς, είχε πουλήσει ένα διαμέρισμά της με την αξία του να υπολογίζεται στα 250.000 ευρώ.

Θρίλερ με τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς

Μπορεί η Ρούλα Πισπιρίγκου να έχει συλληφθεί κατηγορούμενη για τον θάνατο του μεγαλύτερου της παιδιού, της 9χρονης Τζωρτζίνας που έφυγε τελευταία από τη ζωή στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, ωστόσο υπάρχουν ακόμα κρίσιμα ερωτήματα που ζητούν απάντηση και αποτελούν αντικείμενο των ερευνών που συνεχίζονται. O πρώην διευθυντής της Ασφάλειας Πατρών, Χρήστος Ρουγκάλας, μίλησε στο OPEN και τη Φαίη Μαυραγάνη για τη 33χρονη και τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα, αλλά και για το θάνατο της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού.

Όπως είπε, υπάρχει κάποιος κύριος που το επάγγελμά του είναι συνοδός ασφαλείας και είχε μια συνομιλία με ρεπόρτερ άλλου σταθμού, όπου επιβεβαίωσε αυτό που ο ίδιος έλεγε τις προηγούμενες ημέρες, ότι δηλαδή η διαρροή της πληροφορίας από τη Ρούλα Πισπιρίγκου για τη συνομιλία με τον εν διαστάσει σύζυγό της Μάνο, ήταν ένα μήνυμα προς αυτόν: «Αν πέσω θα σε πάρω μαζί μου».

«Η Ευγενία Θεοδωροπούλου δεν έπασχε από τίποτα»

Ο κ.Ρουγκάλας, υπογράμμισε ότι η σπιτονοικοκυρά της 33χρονης, η Ευγενία Θεοδωροπούλου δεν έπασχε από τίποτα, δε νοσηλεύτηκε ποτέ σε κανένα από τα δύο νοσοκομεία, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε κάποιος γείτονάς της που μίλησε και είπε ότι την επισκεπτόταν αρκετές φορές την εβδομάδα στο σπίτι της και δεν είχε επαφές με πολύ κόσμο, ενώ στον ίδιο είχε πει ότι φοβάται ακόμη και για τη ζωή της. Όταν ρώτησαν τον γείτονά της κ. Θεοδωροπούλου αν ήταν άρρωστη η ίδια, εκείνος σημείωσε ότι δεν είχε τίποτα άλλο εκτός από κινητικά προβλήματα.

Ο πρώην διευθυντής της Ασφάλειας Πατρών ανέφερε ότι ο Μάνος όταν γνώρισε την Ευγενία Θεοδωροπούλου εργαζόταν ως ντελίβερι και η ίδια πρότεινε στο ζευγάρι να τους βοηθήσει και να μείνουν χωρίς να πληρώνουν ενοίκιο στο σπίτι. Όπως λένε οι γείτονες, αναπτύχθηκε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση, καθώς η κ. Θεοδωροπούλου συμπαθούσε πολύ τον Μάνο και την Τζωρτζίνα. Ο Μάνος κατά καιρούς έφευγε από το σπίτι, καθώς ήταν σε διάσταση με τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Μάλιστα η Ρούλα είχε συμπεριφερθεί πολύ άσχημα στη σπιτονοικοκυρά. Το 2019 συμφώνησαν σε ένα συμβολικό ενοίκιο περίπου 200 ευρώ, για να μπορεί η κ. Θεοδωροπούλου όποια στιγμή θελήσει να τους διώξει, δηλαδή το σκεφτόταν. Υπήρχε η πληροφορία ότι η σπιτονοικοκυρά θα άφηνε το σπίτι στον Μάνο και την Τζωρτζίνα, άλλα δεν είναι γνωστό τι έχει γίνει.

O πρώην διευθυντής της Ασφάλειας Πατρών, Χρήστος Ρουγκάλας, μίλησε το OPEN και τη Φαίη Μαυραγάνη για την Ρούλα Πισπιρίγκου και τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα, αλλά και για το θάνατο της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού.

Όπως είπε, υπάρχει κάποιος κύριος που το επάγγελμά του είναι συνοδός ασφαλείας και είχε μια συνομιλία με ρεπόρτερ άλλου σταθμού, όπου επιβεβαίωσε ότι η διαρροή της πληροφορίας από τη Ρούλα Πισπιρίγκου για τη συνομιλία με τον εν διαστάσει σύζυγό της Μάνο, ήταν ένα μήνυμα προς αυτόν: «Αν πέσω θα σε πάρω μαζί μου».

Ο κ.Ρουγκάλας, υπογράμμισε ότι η σπιτονοικοκυρά της 33χρονης, η Ευγενία Θεοδωροπούλου δεν έπασχε από τίποτα, δεν νοσηλεύτηκε ποτέ σε κανένα από τα δύο νοσοκομεία, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε κάποιος γείτονάς της που μίλησε και είπε ότι την επισκεπτόταν αρκετές φορές την εβδομάδα στο σπίτι της και δεν είχε επαφές με πολύ κόσμο, ενώ στον ίδιο είχε πει ότι φοβάται ακόμη και για τη ζωή της. Όταν ρώτησαν τον γείτονά της κ. Θεοδωροπούλου αν ήταν άρρωστη η ίδια, εκείνος σημείωσε ότι δεν είχε τίποτα άλλο εκτός από κινητικά προβλήματα.

Τα επόμενα βήματα της έρευνας

O φάκελος της σοκαριστικής υπόθεσης δεν έχει κλείσει για τις Αρχές και οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ οργανώνουν τις επόμενες κινήσεις της έρευνάς τους. Έτσι, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το OPEN, η έρευνα αποτελείται από τρία κεφάλαια:

  1. Στο πρώτο κεφάλαιο είναι η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της Ρούλας Πισπιρίγκου, ώστε οι αστυνομικοί να πάρουν αναλυτική καταγραφή όλων των τηλεφωνημάτων που είχε δεχθεί ή κάνει η Ρούλα. Η άρση θα έχει βάθος χρόνου και είναι πιθανό να φτάσει έως και τον θάνατο του πρώτου παιδιού.
  2. Στο δεύτερο κεφάλαιο περιλαμβάνονται τα ηλεκτρονικά ίχνη της 33χρονης, με τους αστυνομικούς να «στοχεύουν» τους υπολογιστές της, θέλοντας να ψάξουν τι αναζητούσε στο διαδίκτυο.
  3. Το τρίτο -και ίσως πιο σοβαρό κεφάλαιο της έρευνας- είναι ο θάνατος των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας. Μάλιστα, για αυτό βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη προκαταρκτική έρευνα.