Πάτρα: «Ο Μάνος Δασκαλάκης είναι δασκαλεμένος! Δεν μπορώ να…» – Οι αποκαλύψεις της Βίκυς Χατζηβασιλείου

9 Απριλίου, 2022 1:22 ΠΜ
More videos

Στην εκπομπή Live Νews μίλησε το απόγευμα της Παρασκευής 8/4 η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία μεταξύ άλλων έδωσε τη δική της εκτίμηση για την υπόθεση στην Πάτρα.

«Όπως από την πανδημία βγήκε κάτι πολύ θετικό και έχουμε αυτή τη στιγμή ένα εμβόλιο mRNA για τον καρκίνο,ας δούμε αυτή την τραγωδία και να θεσπίσουμε επιτέλους ένα πλαίσιο, γιατί δεν μπορεί να γίνεται ο καθένας γονιός τελικά».

Αναφορικά με τον Μάνο Δασκαλάκη: «Δεν μπορώ να νοήσω, και δεν το λέω μονάχα ως μητέρα, πως ένας πατέρας που βλέπει τέτοιες κακοποιητικές συμπεριφορές από τη γυναίκα του, εις βάρος των παιδιών του, δεν έχει κάνει κάτι για να τα προστατέψει. Ο Μάνος Δασκαλάκης είναι δασκαλεμένος. Αν παραδεχόταν πως έβλεπε τα όσα κάνει η σύζυγός του, θα είχε άμεση ευθύνη».

Σε ό,τι αφορά τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε πως είναι μια διαταραγμένη προσωπικότητα και χειριστική και αυτή τη στιγμή χειρίζεται ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. «Στην καλύτερη περίπτωση πιστεύω πως υποφέρει από βαριά ναρκισσιστική διαταραχή, αλλά πιστεύω πως είναι μια σχιζοειδής προσωπικότητα».

Οι δηλώσεις της Βίκυς Χατζηβασιλείου για την Πάτρα: