Πάτρα: Ο κουμπάρος-ψαράς διαψεύδει ότι είχε σχέση με τη Ρούλα Πισπιρίγκου

10 Απριλίου, 2022 12:12 ΜΜ
More videos

Ανάρπαστα έγιναν δημοσιεύματα που ήθελαν την Ρούλα Πισπιρίγκου να έχει εξωσυζυγική σχέση με τον κουμπάρο του ζευγαριού, ο οποίος είναι ψαράς στο επάγγελμα και νονός της Μαλένας.

Ειδκότερα, ο δημοσιογράφος της εφημερίδας “Πελοπόννησος” Γιώργος Αναστασόπουλος, μιλώντας στον ΑΝΤ1 το Σάββατο, υποστήριξε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε εξωσυζυγική σχέση με συγγενή του Μάνου Δασκαλάκη αναφέροντας χαρακτηριστικά πως πρόκειται για “συγγένεια που έγινε στην διαδρομή” και όχι εξ αίματος.

Σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, η συγκεκριμένη σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου έγινε μετά τον θάνατο της Μαλένας και πριν από την γέννηση της Ίριδας. Ο δημοσιογράφος δεν διευκρίνισε σε ποιον αναφέρεται. Υποστήριξε ακόμη πως από το ρεπορτάζ έχει αναδειχθεί πως ο Μάνος Δασκαλάκης χτυπούσε την Ρούλα Πισπιρίγκου και μάλιστα τουλάχιστον τρεις φορές ενώπιον της μεγαλύτερης κόρης τους, σημειώνοντας πως “ο Μάνος χτυπούσε την Ρούλα και η Τζωρτζίνα ήταν μπροστά”.

Ο κουμπάρος του ζεύγους Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη δια του δικηγόρου του, διαψεύδει ότι είχε σχέση με την προφυλακισθείσα για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Σύμφωνα με δήλωση του συνηγόρου του που δημοσίευσε το flamis.gr, πρόκειται “για άθλια στοχοποίησή του, που σε κάθε περίπτωση αποτελεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας και καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα και την αλήθεια”.

Ο συνήγορός του μάλιστα κάνει λόγο για “καθημερινή βάναυση βεβήλωση της προσωπικότητας” του πελάτη του, αποκαλύπτοντας ότι δέχεται “απειλές από αυτόκλητους εκδικητές, που βλέπουν τον εαυτό τους ως εισαγγελέα και ανακριτή μαζί” και ζητά την επέμβαση των δικαστικών αρχών και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι υπαίτιοι.

Η επιστολή του δικηγόρου

“Πρόσφατα στα πλαίσια του “κυνηγιού μαγισσών”, εντός του κοινωνικού κύκλου κατηγορούμενης, που έχει προφυλακιστεί για θάνατο τέκνου της, συντελείται μία βάναυση προσβολή στο πρόσωπο εντολέα μου και νονού της μικρής Μαλένας, ο οποίος από επαγγελματίες και μη, πολύπειρους τηλεσπιλωτές συνειδήσεων και τηλεδολοφόνους χαρακτήρων, φέρεται να διατηρούσε ερωτικό δεσμό με την κατηγορούμενη και να είναι ο φυσικός πατέρας θανόντος τέκνου.

Πρόκειται για άθλια στοχοποίησή του, που σε κάθε περίπτωση αποτελεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας και καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα και την αλήθεια. Η καθημερινή βάναυση βεβήλωση της προσωπικότητάς του, καθώς και οι μομφές και οι απειλές που δέχεται από αυτόκλητους εκδικητές, που βλέπουν τον εαυτό τους ως εισαγγελέα και ανακριτή μαζί, καθιστά άμεση την ανάγκη για επέμβαση των δικαστικών αρχών και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι υπαίτιοι.

Το επόμενο στάδιο αυτής της ανθρωποφαγίας και του κανιβαλισμού, αναρωτιέμαι ποιο θα είναι; Ο προπηλακισμός ή ακόμα και ακραίες βίαιες συμπεριφορές σε βάρος αθώων ανθρώπων;
Δυστυχώς, οι αρμόδιες δικαστικές και λοιπές εν γένει διωκτικές αρχές, με την παθητική τους στάση σε όσα εξελίσσονται, έχουν επιτρέψει αυτές τις συμπεριφορές, παρά την ευθύνη που έχουν για την εφαρμογή του νόμου, σε αδικήματα που σε πολλές περιπτώσεις διώκεται αυτεπάγγελτα.

Το μεγαλύτερο διακύβευμα για τη Δικαιοσύνη, αναφορικά με υποθέσεις που συγκεντρώνουν το δημόσιο ενδιαφέρον, είναι αφενός μεν πως αυτή θα λειτουργεί ανεξάρτητα και ανεπηρέαστη από την κοινή γνώμη, αφετέρου δε, πως θα προστατευθούν τυχαίοι, καθημερινοί άνθρωποι, που βρίσκονται στο ευρύτερο κοινωνικό και συγγενικό περιβάλλον του εκάστοτε κατηγορούμενου και αποτελούν “βορά” σε τρίτους, που υποκινούν, – για τα δικά τους προσωπικά συμφέρονται και προβολή, χωρίς να έχουν στοιχεία για τα λεγόμενά τους – τα πλήθη σε ανάρμοστες ψευδείς και λίαν προσβλητικές αναρτήσεις και συμπεριφορές.

Στα πλαίσια των ανωτέρω, καθίσταται πλέον επιβεβλημένη η τιμωρία αυτών που κατά παράβαση του νόμου προσβάλλουν τον εντολέα μου και την οικογένειά του μεταξύ άλλων και με σχόλια στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και η αστική του αποκατάσταση”.