ΠΑΤΡΑ: Ο κουμπάρος παράτησε τη φωτογράφηση του γάμου και… άρχισε τα “γαλλικά”

22 Δεκεμβρίου, 2014 2:14 ΜΜ
More videos

Το φυσάει και δεν κρυώνει γνωστός πατρινός ο οποίος προσφέρθηκε να γίνει κουμπάρος σε ζευγάρι φίλων του.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες σε ιερό ναό της άνω πόλης, με την τελετή λόγω της οικονομικής ευμάρειας των νεόνυμφων και του κουμπάρου, να είναι ιδιαίτερα  λαμπρή.

Ωστόσο μέρος από την λάμψη των νεόνυμφων, του κουμπάρου και των προσκεκλημένων,  φαίνεται πως ζήλεψαν και ήθελαν να πάρουν οι συντελεστές του μυστηρίου που  «υπηρετούν» στη συγκεκριμένη εκκλησία, συμπεριλαμβανομένων επιτρόπων , ψαλτών και νεωκόρων.

Σε αυτό συνέβαλε και ο αεράτος κουμπάρος, ο οποίος μόλις τέλειωσε το μυστήριο και αφού έπεσαν οι υπογραφές , άρχισε να μοιράζει φακελάκια των 50 ευρώ στην εκκλησία, τους ιερείς και τους ψάλτες.

Λογάριαζε όμως χωρίς τον …ξενοδόχο, καθώς την ώρα που βρισκόταν στο προαύλιο της εκκλησίας και έβγαζε φωτογραφίες με τους νεόνυμφους, παράγοντες της εκκλησίας άρχισαν να τον ενοχλούν , να τον χτυπούν στην πλάτη και να του ζητούν να αφήσει χρήματα και για του νεωκόρους.

Του το είπαν μια, του το είπαν δύο, την τρίτη ο εύπορος κουμπάρος δεν άντεξε, άφησε την φωτογράφηση και ανέβηκε τρέχοντας τα σκαλοπάτια παίρνοντας σβάρνα νεωκόρους, ψάλτες και επιτρόπους στολίζοντας τους με εξαιρετικού κάλους κοσμητικά επίθετα.

Μάλιστα έφτασε στο σημείο απευθυνόμενος στους «επαίτες»,  να τους απειλήσει πως θα τους πάρει και αυτά που τους έδωσε, ενώ τους κάλεσε να «σπάσουν» τα 50ρικα που τους είχε αφήσει , να τσοντάρουν αν θέλουν να πάρει το δωράκι του και ο νεωκόρος.

Όπως αναφέρουν πιστοί από την συγκεκριμένη εκκλησία, οι γάμοι, τα βαφτίσια αλλά ακόμα και οι κηδείες έχουν μετατραπεί σε εξαιρετική μπίζνα από όσους κάνουν κουμάντο στην διαχείριση και λειτουργία του ναού.

Πηγή: patrastimes.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook: