Πάτρα: Νέες γνωματεύσεις από «ανεξάρτητους» ιατροδικαστές ζητούν οι εισαγγελείς για Μαλένα και Ίριδα

11 Απριλίου, 2022 9:33 ΜΜ
More videos

Νέες γνωματεύσεις από «ανεξάρτητους» ιατροδικαστές ζητούν οι δυο εισαγγελείς (κ.κ. Ελευθεριάνος και Ανδρέου) για τα αιτία θανάτου των Μαλένα και Ίριδα τα οποία αρχικά είχαν αποδοθεί σε ηπατική ανεπάρκεια και αγενεσία φλεβόκομβου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eReportaz δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί νέα ιατροδικαστική εξέταση απλά ειδικοί επιστήμονες θα κληθούν να ερμηνεύσουν τα εκκωφαντικά ευρήματα τα οποία καταγράφονται στις ιατροδικαστικές εκθέσεις και κατατείνουν στον ασφυκτικό θάνατο.

Την ίδια στιγμή το πλέον πιθανόν είναι να κληθούν και ως μάρτυρες οι ιατροδικαστές αλλά και οι παθολογοανατόμοι που ενεπλάκησαν με τις δυο περιπτώσεις των αιφνιδίων θανάτων της οικογένειας Δασκαλάκη. Υπενθυμίζεται ότι όπως έχει αποκαλύψει η εφημερίδα «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» η ιατροδικαστική έκθεση της Χριστίνας Τσάκωνα η οποία έδωσε ως διάγνωση για την περίπτωση της Μαλένας την ηπατική ανεπάρκεια θεωρείται ως παντελώς άστοχη, ενώ στην περίπτωση θανάτου της Ίριδας υπάρχει «πρόβλημα» με τα όσα κατέγραψε η παθολογοανατόμος Αντιγόνη Μητσέλου η οποία κατέληξε στο απίστευτο εύρημα της αγενεσίας φλεβόκομβου.