Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΠάτρα: Νέα στοιχεία στο φως για την υπόθεση θανάτου της 39χρονης που...

Πάτρα: Νέα στοιχεία στο φως για την υπόθεση θανάτου της 39χρονης που βρέθηκε νεκρή δίπλα στην 4χρονη κόρη της

Βυθισμένη στο πένθος είναι η τοπική κοινωνία της Πάτρας για την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε στην Αγυιά. H 39χρονη μητέρα που πέθανε ξαφνικά στο σπίτι της ήταν όπως επισημάνθηκε από την ιατροδικαστική επί 9 με 12 ώρες νεκρή δίπλα στην 4χρονη κόρη της.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η γυναίκα βρέθηκε την επόμενη ημέρα του θανάτου της (Παρασκευή 16/6) νωρίς το πρωί, στην κουζίνα σε «πλήρη νεκρική ακαμψία». Όλες αυτές τις ώρες, μέσα στο σπίτι ήταν και η 4χρονη κόρη της, η οποία νόμιζε ότι η μητέρα της κοιμόταν.
Όπως μετέδωσε το πρωί της Τετάρτης η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα Mega» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, η γυναίκα ένιωσε αδιαθεσία ενώ έτρωγε στο τραπέζι, φέρεται να σηκώθηκε, ακούμπησε στην καρέκλα και φαίνεται πως γλίστρησε στο χαλί που υπήρχε στον χώρο με αποτέλεσμα να πέσει στο πάτωμα, όπου και κατέληξε, αβοήθητη.

Η προσωρινή αιτία θανάτου που ανεγράφη στην ιατροδικαστική έκθεση είναι αιμορραγικό πνευμονικό οίδημα ενώ αναμένονται και οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Τα πιο σημαντικά