Πάτρα: Μετά τον Δασκαλάκη μηνύει και η οικογένεια της Πισπιρίγκου τον γιατρό της Τζωρτζίνας

19 Ιουλίου, 2022 1:39 ΜΜ
More videos

Κατά του γιατρού του Νοσοκομείου Ρίου Ανδρέα Ηλιάδη στρέφονται, μετά τον Μάνο Δασκαλάκη, και η Ρούλα Πισπιρίγκου, οι γονείς της Ανδρέας και Ελένη και ο πατριός της.

Με μήνυσή τους, στρέφονται εναντίον του διευθυντή της ΜΕΘ στην Παιδιατρική Κλινική του ΠΓΝΠ, επειδή τους κατηγόρησε, ότι ως παππούδες δεν πήγαιναν στο νοσοκομείο, σύμφωνα με το pelop.gr.

“Εμείς – και οι δύο οικογένειες – ήμασταν κάτω στο γρασίδι, αφού ο κ. Ηλιάδης μας έδιωχνε από πάνω και μας έλεγε, ότι εκεί δεν είναι πανηγύρι να κάθεστε όλοι απ’ έξω” θα ισχυριστούν.

Στη μήνυσή του ο Μάνος Δασκαλάκης εξαπολύει βαριές κατηγορίες κατά του εντατικολόγου Ανδρέα Ηλιάδη. Ουσιαστικά, ο Δασκαλάκης υποστηρίζει είναι ότι ο εν λόγω γιατρός, σε αντίθεση με όλα όσα υποστήριξε μιλώντας σε Space στο Twitter, ουδέποτε τον ενημέρωσε ότι πιθανώς πίσω από το “επεισόδιο” της κόρης του να υπήρχε εγκληματική ενέργεια. Και ότι το γεγονός ότι έλεγε τότε στον γιατρό και στο υπόλοιπο προσωπικό ότι η σύζυγός του δεν είναι τρελή, δεν σημαίνει ότι την υπαρασπιζόταν αν και γνώριζε ή είχε υποψίες για εγκληματική ενέργεια.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα “ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ”, στην αρχή της μήνυσής του ο Δασκαλάκης επισημαίνει ότι βάσει όσων ανέφερε διαδικτυακά ο Ηλιάδης (ότι δηλαδή ο πατέρας είχε υπόνοιες για το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας), συκοφαντείται. Όπως επισημαίνει, ο καταξιωμένος γιατρός ανέφερε “ότι ήμουν ενήμερος ότι ο Ηλιάδης (μηνυόμενος-εγκαλούμενος) έχει σοβαρές υπόνοιες ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια, ότι τον παραπλάνησα (ενν. μαζί με την κατηγορουμένη) σε μια ψεύτικη εικόνα με τα ‘‘περίφημα SMS’’ και με τις συζητήσεις και ότι τον κορόιδευα και τον ίδιο και την Εντατική και οι συζητήσεις μου με τον μηνυόμενο-εγκαλούμενο γίνονταν σε επίπεδο ψεύδους, δηλαδή του έλεγα συστηματικά ψέματα”.

μηνυση

“Η γυναίκα μου δεν είναι τρελή”

“…Η πρώτη κατ’ ιδίαν συνάντηση-γνωριμία ήταν κατά την ημερομηνία εισαγωγής της Τζωρτζίνας στη ΜΕΘ, ήτοι την 11-4-2021, όταν μας ενημέρωσε (εμένα και την κατηγορουμένη) για πρώτη φορά για την κατάσταση της υγείας της κόρης μας, ενώ επακολούθησαν και άλλες στις οποίες μας ενημέρωνε για την πορεία της υγείας της μικρής. Να σημειώσω ότι κατ’ ιδίαν συνάντηση μεταξύ εμού και του μηνυομένου-εγκαλουμένου έλαβε χώρα μόνο μία φορά εντός του ΠΓΝΠ, όταν και του εξέφρασα τη δυσανασχέτησή μου για τις συζητήσεις που γίνονταν μεταξύ του ιατρικού προσωπικού {και των οποίων (συζητήσεων) είχα γίνει κοινωνός} σχετικά με τη διερεύνηση της ψυχικής υγείας της κατηγορουμένης συζύγου μου, λέγοντάς του επί λέξει ότι “η γυναίκα μου δεν είναι τρελή”.

Πάτρα
Και συνεχίζει στη μήνυσή του: “Μάλιστα ο μηνύομενος-εγκαλούμενος μου είχε ζητήσει συγγνώμη τότε για τη ‘‘διαρροή’’ αυτής της έρευνας. Στο 2ο διάστημα που νοσηλεύτηκε η Τζωρτζίνα στη ΜΕΘ του ΠΓΝΠ, ήτοι από 19-1-2022 έως και 26-1-2022, όταν και μεταφέρθηκε νοσοκομείο ‘‘Π. & Α. Κυριακού’’ στην Αθήνα, έλαβαν ομοίως χώρα κατ’ ιδίαν συναντήσεις μεταξύ εμού, της κατηγορουμένης και του μηνυομένου-εγκαλουμένου στις οποίες μας ενημέρωνε και πάλι για την πορεία της υγείας της μικρής. Επίσης έλαβαν χώρα τηλεφωνικές εκκλήσεις μου προς τον μηνυόμενο-εγκαλούμενο προκειμένου να παραμείνει η μικρή στη ΜΕΘ του ΠΓΝΠ, παρά ταύτα όμως ο μηνυόμενος-εγκαλούμενος μας παρέπεμψε στο νοσοκομείο “Π. & Α. Κυριακού” στην Αθήνα.

Σε καμία από όλες αυτές τις συναντήσεις και επικοινωνίες μου με τον μηνυόμενο-εγκαλούμενο, τόσο κατά το πρώτο διάστημα της νοσηλείας της Τζωρτζίνας στη ΜΕΘ του ΠΓΝΠ, όσο και κατά το δεύτερο, ΔΕΝ με ενημέρωσε (ούτε καν υπονόησε) ότι έχει σοβαρές υπόνοιες ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια.

Ομοίως και κανένα άλλο πρόσωπο εκ του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού των νοσηλευτικών ιδρυμάτων που νοσηλεύτηκε η θυγατέρα μου (Τζωρτζίνα), ούτε ουδείς άλλος με ενημέρωσε ότι ο μηνυόμενος-εγκαλούμενος έχει σοβαρές υπόνοιες ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια. Επίσης ουδέποτε παραπλάνησα και κορόιδεψα τον ίδιο και το λοιπό προσωπικό της Μονάδος Εντατικής Θεραπείας του ΠΓΝΠ με SMS και συζητήσεις και ουδέποτε του είπα κάποιο ψέμα…”.

Αναφέρει, τέλος: “…Με τα ως άνω δημόσια σχόλιά του, ο μηνυόμενος-εγκαλούμενος με συκοφάντησε, βάλλοντας ευθέως κατά της ιδιότητάς μου ως πατέρα και επιρρίπτοντάς μου ευθύνες ότι:
Παρότι ήμουν ενήμερος ότι έχει υπόνοιες για εγκληματική ενέργεια, παρά ταύτα εγώ τον αγνόησα.
Ότι τον παραπλάνησα (ενν. μαζί με την κατηγορουμένη) σε μια ψεύτικη εικόνα με τα ’’περίφημα SMS’’ και με τις συζητήσεις.
Ότι κορόιδευα τον ίδιο και την Εντατική και
Του έλεγα συστηματικά ψέματα…”.