Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΠάτρα: Με σπασμένα δóντια στο Νοσοκομείο 12χρονος μαθητής Γυμνασίου

Πάτρα: Με σπασμένα δóντια στο Νοσοκομείο 12χρονος μαθητής Γυμνασίου

Ένα ακόμη περιστατικό πιθανής ενδοσχολικής βίας εξετάζουν οι αστυνομικές αλλά και εκπαιδευτικές αρχές της Πάτρας μετά από το περιστατικό που σημειώθηκε την Δευτέρα το μεσημέρι σε Γυμνάσιο της Πάτρας, όταν ένας 12χρονος μαθητής κατέληξε με σπασμένα δόντια μετά από επεισόδιο με 14χρονο συμμαθητή του.

Όπως μετέδωσε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Αθανασία Σταμοπούλου, το περιστατικό σημειώθηκε σε γυμνάσιο της πόλης περίπου στις 12 το μεσημέρι και ενώ είχε χτυπήσει το κουδούνι προκειμένου όλοι οι μαθητές να περάσουν στις τάξεις τους για το μάθημα.

Ωτσόσο, όπως ανέφερε η μητέρα του 12χρονου στην ΕΡΤ, οι μαθητές περίμεναν περίπου 20 λεπτά για να έρθει η καθηγήτρια.

Τότε, σύμφωνα πάντα με την μητέρα, ο 14χρονος συμμαθητής, έκανε στον 12χρονο κεφαλοκλείδωμα, ο οποίος έπεσε και χτύπησε σε ένα πεζούλι το κεφάλι σπάζοντας τα δόντια του.

Ο μαθητής βρίσκεται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πάτρας με σπασμένα τα μπροστινά του δόντια, ενώ η μητέρα του 12χρονου δηλώνει πάρα πολύ θυμωμένη, έχει υποβάλει μήνυση στο διευθυντή του σχολείου και την καθηγήτρια.

Την ίδια ώρα, έχει επιληφθεί του θέματος η δευτεροβάθμια εκπαίδευση Πάτρας και έχει σταλεί σύμβουλος στο Γυμνάσιο, ενώ όλες οι δομές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης έχουν κινηθεί προκειμένου να δουν πως ακριβώς σημειώθηκε το περιστατικό.

Η μητέρα πάντως δήλωσε πως ως μονογονεϊκή οικογένεια δεν έχει τα λεφτά να διορθώσει την βλάβη που προκλήθηκε στα δόντια του παιδιού της.

Τα πιο σημαντικά