Πάτρα: Κουτσελίνη: «Τη Δευτέρα η Ρούλα ίσως να εμπλέξει κι άλλον, θα παίξει το τελευταίο της χαρτί»

4 Απριλίου, 2022 12:49 ΠΜ
More videos

Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε στο ραδιόφωνο του Alpha και υπέδειξε νέες πτυχές της πολύκροτης υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος επεσήμανε πρώτα και πάνω από όλα το γεγονός ότι ο Μάνος Δασκαλάκης επέλεξε επίτηδες τον Πέτρο Κουσουλό για να μιλήσει, ίσως γιατί ήθελε να διαχωρίσει τη θέση του από τη Ρούλα Πισπιρίγκου για την οποία η Ζήνα Κουτσελίνη είπε χαρακτηριστικά:

«Τη Δευτέρα η Ρούλα ίσως να εμπλέξει κι άλλον, θα παίξει το τελευταίο της χαρτί».

Η ίδια μίλησε για τον τρόπο που έφτασαν τα πράγματα μέχρι εδώ καθώς μέσα από την εκπομπή και τους συνεργάτες της κατάφεραν να βάλουν και εκείνοι ένα λιθαράκι για να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης.

“Όταν πέθανε και η Τζωρτζίνα υπήρχε άνθρωπος εμπλεκόμενος στην υπόθεση, δεν θα δώσω την πηγή μου, ο οποίος με ενημέρωσε ότι “Ζήνα αν αποδειχτεί αυτό, θα μιλάμε για το έγκλημα του αιώνα”.

Και συνέχισε: “Θεωρώ ότι υπήρξαν λάθη από τους ανθρώπους που όταν πήραν το άψυχο κορμί των νεκρών κοριτσιών στα χέρια τους και ενώ υπήρχαν κάποια σημάδια, δεν τα αποτύπωσαν με τον σωστό τρόπο. Όταν δίνεις ηπατική ανεπάρκεια ή φλεβόκομβο, ένα σύνδρομο που δεν υπάρχει, δεν υπάρχουν αυτά, τότε πώς να πας την έρευνα παρακάτω;”.

Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε η Ζήνα Κουτσελίνη: