Πάτρα: «Η Μαλένα τρεις ώρες πριν τον θάνατό της έτρωγε σουβλάκια»

26 Ιουνίου, 2022 8:05 ΜΜ
More videos

Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο της μικρής Μαλένας στην Πάτρα έκανε μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» ο ογκολόγος της.

Ο γιατρός περιέγραψε τις τελευταίες ώρες του κοριτσιού: «Δεν έκανε κιχ το παιδί, δεν ακούστηκε η φωνούλα του, αυτά ήταν τα ερωτήματά μου στον ανακριτή. Θα ήθελα να έχω μια κάμερα να δω πώς πέθανε. Εγώ το παιδί το είδα τελευταία φορά στον διάδρομο, τρεις ώρες πριν τον θάνατό του και έτρωγε σουβλάκια».

Σχετικά με τον αποκλεισμό της ηπατικής ανεπάρκειας ως αιτία θανάτου για την Μαλένα ο ογκολόγος πρόσθεσε ότι αυτό το πρόβλημα υγείας δεν μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο, εξηγώντας ότι αιματολογικά δεν μπορούσε να διαπιστωθεί η ηπατική ανεπάρκεια.

«Στην εντολή προς την ιατροδικαστή που έδωσα να γίνει νεκροτομή έγραψα “πιθανή αιτία θανάτου ανακοπή καρδιάς”», είπε.

Θυμίζουμε ότι το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής έλαβε το πόρισμα των ιατροδικαστών και τις καταθέσεις των μαρτύρων και έτσι οι εισαγγελείς Πρωτοδικών Αντώνης Ελευθεριανός και Απόστολος Ανδρέου έχουν πια στη διάθεσή τους όλα τα στοιχεία για να συνεχίσουν τις προκαταρτική εξέταση για την υπόθεση της Πάτρας.

Το πόρισμα είναι ξεκάθαρο ότι οι θάνατοι και των άλλων δύο κοριτσιών -πέρα από εκείνον της Τζωρτζίνας-  Μαλένας και Ίριδας προήλθαν από ασφυξία.

Δείτε το βίντεο: