Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΠάτρα: Γυναίκα «έφυγε» από από γρίπη - Είχε περάσει δύο μέρες στην...

Πάτρα: Γυναίκα «έφυγε» από από γρίπη – Είχε περάσει δύο μέρες στην εντατıκή

Η γρίπη στοίχισε τη ζωή σε ηλικιωμένη γυναίκα στην Πάτρα. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, νοσηλεύτηκε στην εντατική αλλά ο οργανισμός της δεν άντεξε…

  • Η άτυχη γυναίκα πέθανε στην Πάτρα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2024, με την τραγική είδηση να γίνεται γνωστή τις πρώτες μέρες του νέου έτους. Η γρίπη χτύπησε τον οργανισμό της ηλικιωμένης, που όπως φαίνεται έχασε πολύτιμο χρόνο μέχρι να πάει στο νοσοκομείο. Προτίμησε λόγω των γιορτών να παραμείνει στο σπίτι της και η κατάστασή της επιδεινώθηκε. Όταν τελικά έφτασε στα χέρια των γιατρών, δεν υπήρχαν πολλά περιθώρια για την σωτηρία της. Ο οργανισμός της δεν ανταποκρίθηκε στην αγωγή και η άτυχη γυναίκα υπέκυψε.

Η γυναίκα που ήταν καλά στην υγεία της, χωρίς να έχει ιδιαίτερα προβλήματα αρρώστησε από γρίπη, έχοντας και συμπτώματα κορονοϊού, δίχως όμως να πάει στο νοσοκομείο.

  • Ωστόσο δεν αισθανόταν καλά και όταν πήγε στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα, η γρίπη είχε μετατραπεί σε βρογχίτιδα και πνευμονία, ενώ χρειάστηκε να εισαχθεί στην ΜΕΘ.

Μέσα σε δύο μέρες η γυναίκα, παρά τις προσπάθειες των γιατρών άφησε την τελευταία της πνοή, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια της. Το τραγικό περιστατικό έγινε λίγο πριν από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Τα πιο σημαντικά