Πάτρα: Εντοπίστηκε αυτός που βοηθούσε την Ρούλα Πισπιρίγκου να σβήνει τα ηλεκτρονικά ίχνη

29 Απριλίου, 202210:49 ΠΜ

Εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας καθώς εντοπίστηκε ο άνθρωπος που βοηθούσε την Ρούλα Πισπιρίγκου να σβήνει τα ηλεκτρονικά της ίχνη.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας “Πελοπόννησος” Γιώργος Αναστασόπουλος στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega”, οι Αρχές εντόπισαν τον άνθρωπο στον οποίο η 33χρονη κατηγορούμενη για την δολοφονία της Τζωρτζίνας είχε καταφύγει αρκετές φορές και ζητούσε βοήθεια προκειμένου να σβήνει τα ίχνη της στο διαδίκτυο. Πρόκειται για επαγγελματία τεχνικό ηλεκτρονικών υπολογιστών.

“Εκείνο το οποίο έχει προκύψει και είναι άκρως ενδιαφέρον είναι ότι το τμήμα Ανθρωποκτονιών και οι τοπικές Αρχές έχουν εντοπίσει τον άνθρωπο που βοηθούσε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να εξαφανίσει τα ηλεκτρονικά της ίχνη. Είναι Πατρινός, μεσήλικας, είναι τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών. Σε αυτόν είχε καταφύγει η Ρούλα Πισπιρίγκου αρκετές φορές», είπε από την πλευρά του ο δημοσιογράφος Γιώργος Αναστασόπουλος. “Ο άνθρωπος αυτός προφανώς και θα καταθέσει στις Αρχές” πρόσθεσε ο ίδιος.

Δείτε το βίντεο από την “Κοινωνία Ώρα MEGA”

Καταπέλτης ο ιατροδικαστής Αλεξάνδρου

Ο γνωστός ιατροδικαστής Παντελής Αλεξάνδρου βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή TLife με την Τατιάνα Στεφανίδου προκειμένου να απαντήσεις σε ερωτήσεις που αφορούν τον θάνατο των παιδιών στην Πάτρα, για το αν μπορεί να αλλάξει η ιατροδικαστική έκθεση ως προς την αιτία θανάτου από ιατροδικαστική υπηρεσία άλλης περιοχής και τι πιστεύει για τον ασφυκτικό θάνατο, δηλαδή για το αν το μωρό, η μικρή Ίριδα έφυγε από ασφυκτικό θάνατο με εξωτερικό αίτιο.

Οι απαντήσεις του κ. Αλεξάνδρου ήταν σαφέστατες και κατατοπιστικές ειδικά όσον αφορά της φωτογραφίες που αποκάλυψε η ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ και εξήγησε τι σημαίνουν όλα τα σημάδια, πότε έγιναν και συγκεκριμένα ότι έγιναν λίγα λεπτά πριν επέλθει ο θάνατος και πως θα ήταν αν είχαν γίνει ώρες πριν ή μετά τον θάνατο.

Ο ιατροδικαστής ήταν σαφέστατος και δεν άφησε περιθώρια για ιατροδικαστικές παρερμηνείες όπως συμβαίνει άλλωστε με το σύνολο των ιατροδικαστών που έχουν σχολιάσει τις φωτογραφίες αυτές.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα που συγκλονίζει:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News