Πάτρα: Εμφανιζόταν και με δεύτερο πρόβλημα υγείας η μητέρα – Στο «φως» νέες αναρτήσεις της

24 Φεβρουαρίου, 2022 12:41 ΠΜ
More videos

«Έρχονται στιγμές που με αγκαλιάζουν τα παιδιά μου και πονάω», έγραφε η μητέρα των τριών κοριτσιών που «έσβησαν» στην Πάτρα αναφερόμενη σε ένα ακόμη πρόβλημα υγείας.

Η μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα που μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχασαν τη ζωή τους φαίνεται πως ήταν ιδιαίτερα δραστήρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η 33χρονη έκανε πολλές αναρτήσεις σε ομάδα για μητέρες στο Facebook, στις οποίες ρωτούσε για τον καρκίνο των ωοθηκών, ενώ αναφερόταν στα προβλήματα υγείας που είχαν τα παιδιά της και ζητούσε συμβουλές.

Εκτός όμως από τις αναρτήσεις η 33χρονη, το 2015, απαντώντας σε ερώτημα ομάδας, περιέγραφε πώς είναι η σχέση με τον σύζυγό της. «Εμείς βγαίνουμε σπάνια χώρια. Ο άντρας μου βγαίνει να πάει για μπάλα που ακολουθώ ή πάει να δει αγώνα με τους φίλους του. Αλλά δεν θέλει να βγαίνει, προτιμά μαζί μου, λέει πάντα καλύτερα. Εγώ λόγω παιδιών δεν πολυβγαίνω και δεν μου λείπει κιόλας» έγραψε πριν έξι χρόνια η 33χρονη.

Τον Μάρτιο του 2016, προσπαθούσε να αντλήσει πληροφορίες για το επίδομα τέκνων λίγους μήνες πριν είχε έρθει στη ζωή η κορούλα της. Λίγους μήνες αργότερα, τον Νοέμβριο του 2016, είχε εκφραστεί ανοιχτά για ένα πρόβλημα υγείας που φέρεται να αντιμετώπιζε. «Φυσικά και το έχω πάθει από έναν ηλίθιο γιατρό εδώ στην Πάτρα, δεν μου έδωσε και έπαθα ενδομητρίωση, κόντεψα να πεθάνω. Ευτυχώς ο γιατρός που έχω το κατάλαβε έγκαιρα. Μερικοί γιατροί είναι για πέταμα» έγραφε.

Ο καρκίνος των ωοθηκών

Σημειώνεται πως η ίδια ισχυριζόταν, σε άλλη ανάρτηση, ότι έπασχε και από καρκίνο των ωοθηκών.

Σύμφωνα με τον Alpha, στις 12 Απριλίου του 2017 ισχυρίστηκε μέσω των social media ότι διεγνώσθη με καρκίνο των ωοθηκών. Ο τηλεοπτικός σταθμός παρουσίασε screen shot από τα μηνύματα που, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ίδια η μητέρα φέρεται να είχε αναρτήσει στα social media από τον προσωπικό της λογαριασμό.

Ιατρικές πηγές, πάντως, σημειώνουν πώς κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ. «Δεν υπάρχει αυτό, δεν υφίσταται. Δεν έχει γίνει ποτέ τέτοια διάγνωση. Δεν υπάρχει πρώτο στάδιο στον καρκίνο των ωοθηκών» τόνισαν χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο: