Πάτρα: «Ελπίζω να χυθεί…» – «Κόλαφος» ο Κουσουλός με τις δηλώσεις του για τη Πισπιρίγκου

9 Απριλίου, 2022 6:21 ΜΜ
More videos

Ο Πέτρος Κουσουλός έκανε κάποιες σύντομες δηλώσεις το Σάββατο 9/4 στο open weekend σχετικά με τη υπόθεση στην Πάτρα, την οποία και έχει αναλάβει προσωπικά. Ο δημοσιογράφος προκειμένου να βοηθήσει την έρευνα να φτάσει στο τέλος του θέτει σε κίνδυνο την ζωή του και αυτό στις μέρες μας είναι συγκλονιστικό.

Πιο συγκεκριμένα στη Ρούλα Πισπιρίγκου αναφέρθηκε μιας και είναι το πρόσωπο των ημερών και το κλειδί στην ιστορία, αποκαλύπτοντας πως η γυναίκα έχει άρνηση να μιλήσει σε εκείνον σχετικά με το ζήτημα.

Οι δηλώσεις του Πέτρου Κουσουλού για την Ρούλα Πισπιρίγκου

«Τη δουλειά μου κάνω όσον αφορά σε αυτήν την ιστορία και ελπίζω να χυθεί άπλετο φως στο τέλος της ημέρας », δήλωσε χαρακτηριστικά στο OPEN Weekend και συνέχισε:

«Έχω καταλάβει ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν θέλει να μου δώσει συνέντευξη. Αυτό έχω εισπράξει τόσο από τις αντιδράσεις της ίδιας, όσο και των συγγενών της».

Όσον αφορά στις αποκαλύψεις της εφημερίδας που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή, απάντησε: «Μέσα από την έρευνα θα προσπαθήσουμε να δούμε ποια είναι αυτά τα περιστατικά τα οποία συνδέουν τους τρεις θανάτους των τριών κοριτσιών από την Πάτρα».

Δείτε το βίντεο: