Πάτρα: «Είναι πιθανό η Ρούλα να σκότωσε τη Μαλένα για να μην αποχωριστεί τον Μάνο» – Κόλαφος ο Βασίλης Λαμπρόπουλος

9 Απριλίου, 20221:17 ΠΜ

Μπορεί η Ρούλα Πισπιρίγκου να έχει προφυλακιστεί ήδη εδώ και τέταρτο 24ωρο στις φυλακές Κορυδαλλού για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, ωστόσο μόλις τώρα άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι των θανάτων των άλλων δύο παιδιών, της Ίριδας και της Μαλένας.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», αποκάλυψε ακόμα μια νέα πληροφορία στον αέρα της εκπομπής «Live News».

Η αποκάλυψη του Βασίλη Λαμπρόπουλου για τον θάνατο της Μαλένας

Ανέφερε ότι υπάρχει το ενδεχόμενο η 33χρονη να σκότωσε την Μαλένα για να μην αποχωριστεί τον σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη, όταν ζητήθηκε σε έναν από τους γονείς να μείνει μαζί με το παιδί στην Αθήνα για θεραπείες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου, όταν εισήχθη η Μαλένα στο νοσοκομείο οι γιατροί ενημέρωσαν την Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη ότι η λευχαιμία για την οποία νοσηλευόταν το κορίτσι ήταν ιάσιμη και αντιμετωπίσιμη, όμως στη συνέχεια η Μαλένα θα έπρεπε να παραμείνει σε ξενώνες φιλοξενίας, όπως της «Φλόγας» ή της «Ελπίδας», για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και θα έπρεπε ένας από τους γονείς της να τη συνοδεύσει.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ανακοίνωση των γιατρών προκάλεσε μεγάλο ζήτημα στο ζευγάρι, καθώς ο Μάνος Δασκαλάκης είχε ξεκαθαρίσει στην 33χρονη ότι δεν θα μπορούσε να μείνει στην Αθήνα για δύο χρόνια, δηλαδή όσο χρονικό διάστημα απαιτούνταν για τις θεραπείες της Μαλένας, και ότι θα γυρνούσε πίσω στην Πάτρα.

Δείτε το βίντεο:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News