Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024
ΕλλάδαΠάτρα: Δίνει άλλοθι για το θάνατο της Ίριδας στην αδελφή της η...

Πάτρα: Δίνει άλλοθι για το θάνατο της Ίριδας στην αδελφή της η Δήμητρα Πισπιρίγκου

Νέες αποκαλύψεις έρχονται σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται στους θανάτους των άλλων δύο κοριτσιών, ήτοι της Ίριδας και της Μαλένας.

Σχετικά με το θάνατο της Ίριδας και σύμφωνα με όσα ανέφερε το «Live News», κρίσιμα θεωρούνται όσα θα πουν η Ρούλα Πισπιρίγκου και η αδερφή της, Δήμητρα.

Ο θάνατος της Ίριδας και όσα θα ισχυριστεί η Δήμητρα

Υπενθυμίζεται ότι η 6 μηνών Ίριδα βρέθηκε νεκρή στην κούνια της, με την αιτία θανάτου της να αποδίδεται σε σπάνιο πρόβλημα καρδιάς. Οι μαρτυρίες επιβεβαιώνουν ότι την κρίσιμη ώρα, συγκεκριμένα στις 7 το πρωί, η 33χρονη και η αδερφή της άκουσαν έναν ήχο από το μωρό, σαν μικρή γκρίνια, όπως είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Λαμπρόπουλος. Τότε η Ρούλα Πισπιρίγκου σηκώθηκε και πήγε στην κούνια, έβαλε την πιπίλα στις Ίριδα και ξαναγύρισε πίσω.

Η Ίριδα εντοπίστηκε νεκρή στην κούνια της στις 11:30 το πρωί.

Οι πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου αναφέρουν ότι η αδερφή της 33χρονης θα υποστηρίξει ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έλειψε από κοντά της μόλις 30 δευτερόλεπτα, προκειμένου να δει τι συμβαίνει με την Ίριδα, και κρίνει πως αυτός ο χρόνος δεν ήταν ικανός ώστε να προκαλέσει κακό στο παιδί.

Δείτε το βίντεο – Η Ρούλα Πισπιρίγκου σχεδίαζε να βάλει μπράβους να χτυπήσουν τον Μάνο Δασκαλάκη:Τα πιο σημαντικά