Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΠάτρα: «Δε βλέπω εμπλοκή της μητέρας» λέει ο Αλέξης Κούγιας - Τι...

Πάτρα: «Δε βλέπω εμπλοκή της μητέρας» λέει ο Αλέξης Κούγιας – Τι είπε για το ενδεχόμενο ασφυκτικού θανάτου της Τζωρτζίνας

“Ακόμη και αν έχουμε ασφυκτικό θάνατο, αυτό δεν σημαίνει εμπλοκή της μητέρας” λέει ο Αλέξης Κούγιας για την υπόθεση θανάτου των παιδιών στην Πάτρα.

Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα. Ο δικηγόρος λέει ότι μέχρι τώρα δεν βλέπει εμπλοκή της μητέρας, Ρούλας Πισπιρίγκου, και τοποθετείται σε σχέση με όσα λέγονται για το ενδεχόμενο ασφυκτικού θανάτου της Τζωρτζίνας. Παράλληλα, ο Α. Κούγιας επιτίθεται κατά “ανεύθυνων δημοσιογράφων” που στη συνέχεια διαψεύδονται.

“Εγώ δεν έχω στα χέρια μου τη δικογραφία και έχω μάθει να λειτουργώ διαδικαστικά. Δεν θέλω να εκφράσω μία άποψη που μπορεί τελικά να διαψευστεί από το περιεχόμενο της δικογραφίας. Ενστικτωδώς, και το τονίζω αυτό, αλλά και από όσα ακούω γενικά, βλέπω να μην υπάρχει κάποιο αδιάσειστο στοιχείο που να στοιχειοθετεί αδίκημα, εις βάρος της μητέρας” ανέφερε σε δηλώσεις του στο thebest.gr.

“Χρειάζονται μάρτυρες, DNA, αποτυπώματα, ομολογία”

“Ακόμη όμως και αν έχουμε να κάνουμε με έναν ασφυκτικό θάνατο, όπως αφήνουν κάποιοι να εννοηθεί, αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει και εμπλοκή της μητέρας. Για να καταλήξουμε σε εμπλοκή της χρειάζονται μάρτυρες, DNA, αποτυπώματα, ομολογία“.

“Δεν βλέπω κάτι αυτή τη στιγμή που να εμπλέκει τη μητέρα παρόλο που συντηρείται αυτή η εικόνα από ανεύθυνους δημοσιογράφους που δεν γνωρίζουν νομικά και τους ενδιαφέρει μόνο να κρατήσουν το θέμα στην επικαιρότητα. Και το έχω δει πολλές φορές αυτό στην καριέρα μου. Όταν όμως έρχονται οι δικαστικές αποφάσεις που τους διαψεύδουν, βασίζονται στο ότι ο κόσμος ξεχνά τις ανοησίες που έλεγαν πριν” καταλήγει ο κ. Κούγιας.Τα πιο σημαντικά