Πάτρα: 47χρονος δάγκωσε λιμενικό για να μην ελέγξει το ελικόπτερο που μετέφερε

1 Σεπτεμβρίου, 2017 7:07 ΠΜ
More videos

Ένας 47χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης, από στελέχη του Β’ Λιμενικού Τμήματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας για πλαστογραφία και αντίσταση κατά της αρχής. Μάλιστα ο 47χρονος φέρεται να δάγκωσε λιμενικό κατά τη διάρκεια της συμπλοκής.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε μέσα στον νότιο λιμένα Πατρών, διαπιστώθηκε πως ο 47χρονος ρυμουλκούσε με το αυτοκίνητό του, τρέιλερ φορτωμένο με ένα ελικόπτερο.

Διαπιστώθηκε ότι το υπηρεσιακό αντίγραφο άδειας κυκλοφορίας που επέδειξε δεν αντιστοιχούσε το χρώμα που ανέγραφε με το αντίστοιχο του αυτοκινήτου, ενώ αναγραφόταν επίσης και διαφορετικός αριθμός αναγνώρισης οχήματος.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου ο 47χρονος είχε εριστική και επιθετική συμπεριφορά υβρίζοντας τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής.

  

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. όχημα, η άδεια κυκλοφορίας του οχήματος ενώ έγινε δέσμευση και του ελικοπτέρου.

iframe src=”https://www.youtube.com/embed/qsz2TwWhHyc?feature=oembed” width=”100%” height=”480″ frameborder=”0″ allowfullscreen=”allowfullscreen” data-mce-fragment=”1″>

Ακολουθήστε μας στο facebook: