Πάτρα: Αυτό είναι το ακριβό δώρο που έκαναν οι γονείς της Τζωρτζίνας στον γιατρό της

12 Απριλίου, 20227:05 ΜΜ

Για ένα δώρο που του έδωσαν η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης κάνει λόγο στην κατάθεσή του ο γιατρός που παρακολουθούσε την Τζωρτζίνα στην Πάτρα.

Ο εντατικολόγος και διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πάτρας, Ανδρέας Ηλιάδης, ο άνθρωπος που φρόντιζε την 9χρονη Τζωρτζίνα μετά την εγκεφαλοπάθεια και έδωσε κατάθεση «ποταμό» στην ανακρίτρια για την υπόθεση θρίλερ της Πάτρας δέχτηκε ένα ακριβό δώρο από τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη, όπως αποκαλύπτεται σήμερα.

Όπως ανέφερε η εκπομπή Tlife οι δύο γονείς είχαν κάνει δώρο ένα ρολόι στον γιατρό, αμέσως μετά την πρώτη ανακοπή της 9χρονης Τζωρτζίνας και όταν η 33χρονη κατηγορούμενη κατάλαβε πως ο κ. Ηλιάδης την έχει υποψιαστεί για τη στάση της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τότε ο γιατρός δεν άνοιξε το κουτί με το δώρο, αλλά το έκανε την επόμενη ημέρα.

Μάλιστα όταν διαπίστωσε ο κ. Ηλιάδης ότι πρόκειται για ένα ακριβό ρολόι, τους ενημέρωσε ότι δεν συνηθίζει να δέχεται ακριβά δώρα, με τους γονείς να επιμένουν να το πάρει. Το εν λόγω ρολόι λοιπόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, φυλάχτηκε σε ένα κουτί και χαρίστηκε σε μία οικογένεια με οικονομικά προβλήματα, των οποίων το παιδί έδινε μάχη στο νοσοκομείο του Ρίου.

Στη συνέχεια ακολούθησαν στα social media και εγκωμιαστικές αναρτήσεις από τη Ρούλα Πισπιρίγκου…

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: TLIFE

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News