Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΠάτρα: Αποκαλυπτικά μηνύματα του Μάνου Δασκαλάκη με φίλο του - Τι γράφει...

Πάτρα: Αποκαλυπτικά μηνύματα του Μάνου Δασκαλάκη με φίλο του – Τι γράφει για την Ρ. Πισπιρίγκου

Άγνωστες  συνομιλίες του Μάνου Δασκαλάκη έφερε στο «φως» το Star. Ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου έλεγε ότι γνώριζε πολλά, πριν ακόμη συλληφθεί η κατηγορούμενη.

Δύο μήνες μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας και λίγο πριν συλληφθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου, το ζευγάρι της Πάτρας εμφανιζόταν ενωμένο σαν μια γροθιά. Ήταν η περίοδος που έδιναν συνέντευξη στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη. Μιλούσαν για γονιδιακούς ελέγχους και πιθανά ιατρικά λάθη από τη μια, και παράλληλα η Ρούλα Πισπιρίγκου τηλεφωνούσε στην Τατιάνα Στεφανίδου και άφηνες αιχμές για τον Μάνο Δασκαλάκη, χωρίς να αποκλείει εγκληματική ενέργεια.

Ενώ συνέβαιναν όλα αυτά, ο Μάνος Δασκαλάκης αντάλλασε μηνύματα με φίλους. Εμφανιζόταν βέβαιος ότι δεν υπάρχει ασφυκτικός θάνατος και διαβεβαίωνε για την αθωότητα της Ρούλας Πισπιρύγκου, κατηγορώντας τα ΜΜΕ.

«Αν υπήρχε μια περίπτωση να έχει κάνει κάτι σε ένα παιδί, θα την είχα σκοτώσει εγώ, με τα ίδια μου τα χέρια. Πάνω στις ψυχές των τριών παιδιών μου, πλούτισαν όλα τα κανάλια και ακόμη και οι πιο μικρές εφημερίδες και δεν ισχύει σε καμιά περίπτωση, ούτε ασφυκτικός θάνατος, ούτε οποιαδήποτε εγκληματικηή ενέργεια. Μην παραπλανιέσαι. Αυτή τη στιγμή, μια μάνα που έχει χάσει τρία παιδιά, χτυπιέται από παντού. Έλα λίγο στη θέση της», έγραφε σε μήνυμά του ο Μάνος Δασκαλάκης στις 22 Μαρτίου.

Την ακριβώς επόμενη ημέρα, στις 23 Μαρτίου, ο Μάνος Δασκαλάκης έλεγε μέσω μηνυμάτων με φίλο του:

ΦίλοςΕσένα σε πιστεύω ότι δεν έχεις πειράξει τρίχα από τα παιδιά, αλλά για τη Ρούλα όχι…

ΜάνοςΆκουσέ με που σου λέω πέντε πράγματα παραπάνω…

ΦίλοςΜακάρι να τελειώσει γρήγορα αυτό το πράγμα, πραγματικά. Και να αφήσουν αυτές τις ψυχούλες να ηρεήσουν, γιατί κάθε μέρα τα μελετάνε. 

ΜάνοςΜην το λες σε εμένα αυτό φίλε. Έχω αγανακτήσει… Και το κυριότερο είναι ότι δεν ακούγεται μισή αλήθεια. Και φτιάχνουν μαρτυρίες δικές τους και τα κάνουν όπως να’ ναι…  

Μάνος Δασκαλάκης: Τι ήξερε και σε ποιον είχε μιλήσει – Τι έλεγε σε φίλο του δυο ημέρες μετά τη σύλληψη της Ρούλας

Ο διάλογος που ακολουθεί είναι ακόμη πιο αποκαλυπτικός. Δυο μόλις 24ωρα μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου και την αποκάλυψη για την κεταμίνη, ο Μάνος Δασκαλάκης δεν φαίνεται να πέφτει από τα σύννεφα. Αντιθέτως, αφήνει να εννοηθεί ότι ξέρει πολλά περισσότερα. Πέντε ημέρες πριν περάσει το κατώφλι της ανακρίτριας, μάλιστα, προεξοφλούσε… εξελίξεις.

ΦίλοςΑδελφέ, αν είσαι αθώος τράβα και εγώ μαζί σου. 

ΜάνοςΗρέμησε, παρακολούθα και θα δεις…  Δεν έχω να φοβηθώ κάτι… Κάνε λίγο υπομονή… Δεν υπάρχει ένας από όσους με ξέρουν να πουν κάτι εναντίον μου. Σταμάτα εδώ και θα δεις… Μην μιλήσεις σε κανέναν, μέχρι να με ακούσεις…    

ΦίλοςΜαζί σου είμαι. Με την άλλη όχι όμως...

ΜάνοςΈχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου… Καλά κάνεις και δεν είσαι με την άλλη… 

ΦίλοςΠες μου μόνο ότι δεν είσαι μπλεγμένος. Μόνο αυτό σε παρακαλώ… 

ΜάνοςΟύτε στο μισό τις εκατό. Καλό βράδυ φίλε και συγγνώμη…   

ΦίλοςΓιατί συγγνώμη;

ΜάνοςΣυγγνώμη που σου είπα να μην βιάζεσαι να κρίνεις.

Φίλος: Ξέρεις πράγματα; Αν ναι, στείλτα ανώνυμα κάπου.  

ΜάνοςΈχω μιλήσει…  

Από τις συνομιλίες αυτές, τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά. Πού μίλησε ο Μάνος Δασκαλάκης πριν πάει στην ανακρίτρια; Τι περισσότερο γνώριζε και εμφανιζόταν πεπεισμένος ότι θα υπάρξουν εξελίξεις; Γιατί από υποστηρικτής της Ρούλας Πισπιρίγκου έγινε σε χρόνο ρεκόρ αντίδικος; Οι απαντήσεις θα ρίξουν «φως» στο θρίλερ της Πάτρας.

πηγή: star.gr

Τα πιο σημαντικά