Πάτρα: Αποκαλύφθηκε ο λόγος που οι γονείς της Μαλένας πήγαν σε συναυλία του Πλούταρχου λίγο μετά τον θάνατό της

10 Μαρτίου, 2022 8:06 ΜΜ
More videos

Το τραγούδι που έγραψε η θεία των τριών παιδιών από την Πάτρα – Γιατί οι γονείς ήθελαν να έρθουν σε επαφή με τον Γιάννη Πλούταρχο.

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει η είδηση για την απόφαση των γονιών της Μαλένας να πάνε σε συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου στην Πάτρα, λίγο αφότου το 3,5 ετών κοριτσάκι τους έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Σύμφωνα με την εκπομπή του STAR “Αλήθειες με τη Ζήνα”, η οικογένεια ήθελε να έρθει σε επαφή με τον γνωστό τραγουδιστή αλλά και με άλλους καλλιτέχνες προκειμένου να διοργανώσουν μία εθελοντική δράση είτε για τη Τζωρτζίνα που ήδη είχε πάθει εγκεφαλοπάθεια, είτε για να βοηθηθούν άλλα παιδιά ΑμΕΑ.

Μάλιστα, η θεία των παιδιών, αδελφή της μητέρας τους, είχε γράψει και ένα τραγούδι για τον χαμό της μικρής Μαλένας, το οποίο πριν από δύο χρόνια ανέβηκε στο youtube. Σκοπός της οικογένειας ήταν μέσω αυτού του κομματιού ή κάποιου άλλου να προωθηθεί η συγκεκριμένη φιλανθρωπική πρωτοβουλία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, παρότι οι γονείς είχαν έρθει σε επαφή με συγγενικό πρόσωπο του Γιάννη Πλούταρου, η διαδικασία δεν μπόρεσε να προχωρήσει και να επικοινωνήσουν με τον ίδιο τον καλλιτέχνη λόγω της πανδημίας και των lockdown που είχαν επιβληθεί.

Δείτε το βίντεο: