Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΠάτρα: Απέλυσαν από τη δουλειά της την αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου

Πάτρα: Απέλυσαν από τη δουλειά της την αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου

Μάλιστα απευθύνθηκε σε γνωστούς και φίλους αναζητώντας άλλη δουλειά.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε χτες έξω από το σπίτι στην Πάτρα και πήγαν να λιντσάρουν τη μητέρα και την αδελφή της κατηγορούμενης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η αδελφή της Ρούλας, η Δήμητρα Πισπιρίγκου απολύθηκε από τη δουλειά της πρόσφατα μετά τις αποκαλύψεις και πριν τη σύλληψη.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου εργαζόταν σε ψησταριά της Πάτρας και της ζητήθηκε να διευκολύνει την επιχείρηση, υποβάλλοντας την παραίτησή της.

Μάλιστα απευθύνθηκε σε γνωστούς και φίλους αναζητώντας άλλη δουλειά για να εξασφαλίσει ένα εισόδημα, προκειμένου να στηρίξει και την αδερφή της, καθώς ο Μάνος Δασκαλάκης, ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, όπως έλεγε, ήταν εξαφανισμένος.

Ήταν μαζί με την Ρούλα Πισπιρίγκου όταν πήγε η Αστυνομία

Η θεία των τριών κοριτσιών βρισκόταν μαζί με τη μητέρα στο σπίτι της οδού Μπιζανίου στην Πάτρα όταν έφτασαν οι άνδρες της ασφάλειας. Βέβαιο θεωρείται ότι θα κληθεί να καταθέσει καθώς ήταν μαζί της και τη νύχτα της 20ης Μαρτίου 2021 όταν η 6,5 μηνών Ίριδα επαιρνε τη σκυτάλη του θανάτου από τη Μαλένα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Λαοθάλασσα οργής έξω από το σπίτι της οικογένειας Πισπιρίγκου στην Πάτρα

Μία λαοθάλασσα οργής βρέθηκε από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης έξω από το σπίτι της μητέρα των τριών κοριτσιών που πέθαναν στην Πάτρα, Ρούλα Πισπιρίγκου. Μάλιστα η κατάσταση έγινε έκρυθμη όταν το πλήθος επιχείρησε να λιντσάρει τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, που προσπαθούσε να μπει στο σπίτι.

Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

Τα πιο σημαντικά