Πάτρα: Ακυρώθηκε ξανά το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

23 Φεβρουαρίου, 2018 5:42 ΜΜ
More videos

Όλα έδειχναν έτοιμα για το συλλαλητήριο στην Πάτρα, αλλά τελικά ήρθε αιφνιδιαστικά η ακύρωση. Θέμα συζήτησης οι καταγγελίες των διοργανωτών.

Το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Πάτρα, ακυρώθηκε ξανά. Στη σελίδα που δημιουργήθηκε στο facebook υπάρχει η ένδειξη: «Η εκδήλωση ακυρώθηκε. Δεν μπορείτε να κοινοποιήσετε αυτή την εκδήλωση, αλλά μπορεί να αναρτάτε δημοσιεύσεις».

Η πραγματοποιήση της εκδήλωσης αναβλήθηκε χρονικά δυο φορές. Αρχικά είχε προγραμματιστεί για τις 25 Φεβρουαρίου, στη συνέχεια μετατέθηκε για τις 4 Μαρτίου και τελικώς ορίστηκε για τις 11 Μαρτίου.

Μάλιστα σε προ ημερών διαδικτυακή ανάρτηση οι διοργανωτές ανέφεραν: «Μετά απο παράκληση των φορέων που συντονίζουν τα λεωφορεία απο όλη την Ελλάδα το συλλαλητήριο θα γίνει στις 11/3 ώστε να μπορούν να παρεβρεθούν όλοι. Είμαστε χαρούμενοι για την μεγάλη απήχηση που υπάρχει και στην Πάτρα!».

Τα πράγματα όμως άλλαξαν με τους διοργανωτές να κάνουν καταγγελίες για τους λόγους που οδηγήθηκαν σε αυτή την απόφαση.

Η ανακοίνωση των διοργανωτών για την ακύρωση του συλλαλητηρίου

 «Δυστυχώς διαπιστώνουμε με τα λύπη μας, ότι δεν μπορεί να στηθεί ένα σοβαρό συλλαλητήριο, που αφορά εθνικό ζήτημα και το ζήτημα της Μακεδονίας μας, υπό Ερασιτεχνικές συνθήκες.

Κάποιοι προσπάθησαν να μας επιβάλουν άτομα που εμπλέκονται σε απάτες ή εξυπηρετούν συμφέροντα! Οφείλουμε όμως μετά την εμπλοκή μας στα δύο προηγούμενα μεγαλειώδη συλλαλητήρια να προστατεύσουμε την αξιοπρέπεια και αξιοπιστία μας, ως εκ τούτου:

ΑΠΟΧΩΡΟΥΜΕ απο την διοργάνωση και την στήριξη οι: Ακριτίδης Παναγιώτης, Δεληγιαννίδης Γεώργιος & Σταύρος Γεωργίου

Ρωτήστε τους δήθεν διοργανωτές που μας επιβλήθηκαν με το ετσι θέλω, για την ΑΠΑΤΗ με τις παμμακεδονικες που έκαναν. Δημιούργησαν δελτίο τύπου με Παμμακεδονικές που ΠΟΤΕ δεν έδωσαν άδεια ή εκγριση με αποτέλεσμα να υπάρχει νομικό θέμα εις βάρος τους. Πέραν τούτου έχουν εμπλέξει άτομα απο κόμματα και άτομα που εξυπηρετούν συμφέροντα. Συνεχίζουμε τον αγώνα με άλλες εκδηλώσεις!»

Πηγή: tempo24.gr