Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΠάτρα 3 παιδιά: Ο Μάνος Δασκαλάκης είναι σε σοκ, στηρίζει όμως την...

Πάτρα 3 παιδιά: Ο Μάνος Δασκαλάκης είναι σε σοκ, στηρίζει όμως την Ρούλα Πισπιρίγκου μέχρι αυτή τη στιγμή, λέει η Κουτσελίνη

Πάτρα 3 παιδιά – Εξελίξεις: Τι αποκάλυψε η Ζήνα Κουτσελίνη το πρωί της Πέμπτης για την υπόθεση.

Η Ζήνα Κουτσελίνη μιλώντας στο Happy Day ανέφερε σχετικά: «Η ενημέρωση που έχω από τον Γιώργο είναι ότι ο Απόστολος Λύτρας έχει ενημερώσει τον Μάνο ότι φαίνεται τα στοιχεία είναι πολύ σοβαρά για να μπορέσει να υποστηρίξει αυτή την υπόθεση οπότε ενδεχομένως να είναι κοντά της σήμερα για να διαλέξουν κάποιον άλλο δικηγόρο.

Η οικογένεια είναι τρομοκρατημένη και δεν μπορούν να κατανοήσουν αυτό το κλίμα σε βάρος τους. Μίλησα με τη Δήμητρα από το κινητό του Γιώργου Σόμπολου που ήταν μέσα στο σπίτι και μου είπε ότι πιστεύει ότι η αδελφή της δεν το έκανε αυτό».

«Μέχρι να περάσει από τον ανακριτή δεν μπορούμε να μιλάμε για σίγουρα γεγονότα. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι ο Γιώργος Σόμπολος μπήκε 3 λεπτά με την προσαγωγή της Ρούλας στο σπίτι και εγκλωβίστηκε και ο ίδιος μέσα στο σπίτι Όπως μου είπε η οικογένεια αιφνιδιάστηκε. Δεν πιστεύουν ότι η Ρούλα είναι ένοχη» συνέχισε.

«Ο Μάνος είναι σε σοκ. Η είδηση τον βρήκε ενώ ήταν στην δουλειά του. Τη στηρίζει μέχρι αυτή τη στιγμή και θεωρεί ότι δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο. Προσπαθεί να είναι δίπλα της όλες αυτές της ώρες γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο παραίτησης του κ. Λύτρα» πρόσθεσε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Τα πιο σημαντικά