Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΠάτρα 3 παιδιά-Κατερινόπουλος: «Που πήγαν οι 200.000€ από πώληση ακινήτου της σπιτονοικοκυράς;»

Πάτρα 3 παιδιά-Κατερινόπουλος: «Που πήγαν οι 200.000€ από πώληση ακινήτου της σπιτονοικοκυράς;»

Πάτρα 3 παιδιά: Εξελίξεις και με τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς «βλέπει» και ο Θανάσης Κατερινόπουλος στην υπόθεση – θρίλερ με τα 3 νεκρά κορίτσια της οικογένειας Δασκαλάκη μέσα σε 3 χρόνια, στην Πάτρα, και ενώ η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει ήδη συλληφθεί κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, της Τζωρτζίνας.

Ειδικότερα, ο ταξίαρχος εν αποστρατεία μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για την υπόθεση της Πάτρας και το θάνατο των 3 παιδιών, συνδέοντας τις εξελίξεις με τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς «πέταξε τη βόμβα».

Όπως είπε χαρακτηριστικά «έχω δυο πληροφορίες».

«Η μια πληροφορία είναι πως 2,5 μήνες πριν τον θάνατό της, πωλήθηκε ένα διαμέρισμα περίπου 200.000 ευρώ σε κάποιο άλλο σημείο στην Πάτρα και όχι εκεί που έμεναν η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κατερινόπουλος, ο οποίος, αφού ανέφερε πως ο Μάνος Δασκαλάκης είχε πληρεξούσιο της σπιτονοικοκυράς, διερωτήθηκε:

«Που πήγαν τα 200.000€ από την πώληση ακινήτου της σπιτονοικοκυράς;»
«Που πήγαν αυτά τα χρήματα από την πώληση του ακινήτου; Πρέπει να διερευνηθεί» σημείωσε χαρακτηριστικά ο ταξίαρχος ε.α.

«Η δεύτερη πληροφορία»-όπως είπε- είναι πως ««υπάρχει μακρινή συγγένεια της σπιτονοικοκυράς και της Ρούλας, από τον Βάλτο Αιτωλοακαρνανίας».

Εξάλλου, ο κ. Κατερινόπουλος σχολίασε την πρώτη συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά τη σύλληψη, κατά την οποία η κατηγορούμενη άφησε αιχμές κατά του Μάνου Δασκαλάκη αλλά και του πεθερού της.

«Δύο είναι οι εξηγήσεις για αυτό που είπε η Ρούλα. Από την μία μπορεί να το είπε για επικοινωνιακούς λόγους, καθώς είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος, και να “πέταξε τη μπάλα στην εξέδρα”, αφήνοντας όλους τους αστυνομικούς να ψάχνουν», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Από την άλλη, μπορεί να το είπε γιατί μπορεί όντως να υπάρχει κάτι από πίσω και έμμεσα ο Μάνος να απάντησε, όπως απάντησε. Αν είναι το δεύτερο τότε υπάρχει πρόβλημα».

«Κατά τα λεγόμενα της κυρίας Πισπιρίγκου, ο Μάνος προσφέρθηκε να τη βοηθήσει οικονομικά. Όσο υπήρχα παιδιά βεβαίως και όφειλε να συνεισφέρει οικονομικά. Τώρα έχει κάποια υποχρέωση να βρει δουλειά για να βοηθήσει τη Ρούλα; Αυτή η διαμάχη θα βγάλει στη φόρα αλήθειες από τη Δευτέρα και μετά», σχολίασε ο Θ. Κατερινόπουλος.

Σχετικά με το γεγονός πως ο Μάνος αργά το απόγευμα της Παρασκευής αποκάλεσε τη Ρούλα «κατηγορούμενη», ο Θ. Κατερινόπουλος σχολίασε πως «δεν νομίζω πως η δήλωση που έκανε ο ίδιος είναι γραμμένη από τον ίδιο, αλλά από δικηγόρο. Δεν αρνείται όμως την επικοινωνία μαζί της».

«Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται. Κάτι άλλο υπάρχει, κάτι φοβούνται μεταξύ τους (σ.σ. του Μάνου και της Ρούλας). Για να θυμηθώ την παλιά αστυνομική μου γλώσσα, θα αρχίσει το κελάϊδισμα και όχι το τιτίβισμα», είπε στο τέλος ο Θ. Κατερινόπουλος.

Τα πιο σημαντικά