Πατούλης για τους κιτς πασχαλινούς λαγούς: «Τους βάλαμε για να γελάσουμε!»

25 Απριλίου, 2021 8:57 ΜΜ
More videos

Η Αθήνα τις τελευταίες μέρες στολίστηκε για τις πασχαλινές μέρες σε διάφορα σημεία, όπως τα Καλλιμάρμαρο, η Κηφισίας, η Πανόρμου και άλλες περιοχές με …χαρούμενα κουνελάκια που κρατούν την ταμπέλα “Περιφέρεια Αττικής” και μας εύχονται “Καλό Πάσχα”.

Ο συγκεκριμένος στολισμός, συζητήθηκε όσο λίγοι ενώ έγινε και χαμός με σχόλια στα social media! Ακόμα και πρώην αντιδήμαρχος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Κώστα Μπακογιάννη στις εκλογές του 2019, δεν κρατήθηκε με τον κιτς πασχαλινό στολισμό του περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη.

Σήμερα, η Σίσσυ Χρηστίδου στο “Ελα Χαμογέλα“, φιλοξένησε τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη και τον ρώτησε για το στολισμό και τον λαγό με το σμόκινγκ!

Ο Πατούλης σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις ισχυρίστηκε το… απίστευτο. Ό,τι τους έβαλε εκεί για να… γελάσουμε: «Αυτό που θέλαμε είναι μέσα σε αυτή τη στεναχώρια που όλοι έχουμε με την πανδημία, να δει ο κόσμος μια πασχαλινή ατμόσφαιρα από τη στιγμή μάλιστα που δεν θα φύγουν για τα χωριά τους. Οι επικρίσεις μου προκάλεσαν χαμόγελο. Αλλά είχα και θετικά σχόλια, πιστέψτε με. Αφού έκαναν το κόσμο να γελάσει πετύχαμε το στόχο μας θετικό είναι», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας στο facebook: