Πατήρ Αντώνιος: Παιδίατρος εξέτασε το άρρωστο παιδί του στο αυτοκίνητο μετά την απομάκρυνση της οικογένειας από τη δομή

4 Δεκεμβρίου, 20222:38 ΜΜ

Στην αντεπίθεση έχουν περάσει από χθες οι δικηγόροι του πατρός Αντωνίου, ο οποίος απομακρύνθηκε από της εγκαταστάσεις στην «Κιβωτό του κόσμου», μετά τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών.

Χθες, μιλώντας στους δημοσιογράφους, αποκάλυψαν ότι θα κινηθούν νομικά καθώς ο πατήρ Αντώνιος και η οικογένειά του, στην ουσία πετάχτηκαν στο δρόμο, αφού έμεναν μέσα στις εγκαταστάσεις της Κιβωτού. Μάλιστα, όπως είπε ο ένας εκ των δικηγόρων η οικογένεια χρειάστηκε να διανυκτερεύσει στο αυτοκίνητο καθώς δεν είχε πού να μείνει.

Σε συνέχεια των γεγονότων, η ομάδα του Facebook «Υποστηρικτές της Κιβωτού» ανέβασε ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται ένα παιδί μέσα σε ένα αυτοκίνητο το οποίο ακούγεται ότι είναι άρρωστο και το εξετάζει εκεί, μέσα στο αυτοκίνητο, μία παιδίατρος.

«Αλλάξανε την κλειδαριά στο διαμέρισμα του π. Αντωνίου και της πρεσβυτέρας αυθαίρετα και παράνομα χωρίς καμία προειδοποίηση. Σημειώνεται ότι η παιδίατρος αναγκάστηκε να εξετάσει το άρρωστο παιδί τους στο αυτοκίνητο!» αναφέρεται στην ανάρτηση.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το βίντεο ανέβηκε στην ιστοσελίδα της Κιβωτού από στενό συνεργάτη του πατρός Αντωνίου, γεγονός που δείχνει ότι ακόμα και τώρα, οι δικοί του άνθρωποι, εξακολουθούν να διαχειρίζονται τη σελίδα της δομής.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News