Πατέρας τραγουδά στον ετοιμοθάνατο νεογέννητο γιο του. (βίντεο)

16 Νοεμβρίου, 2014 10:47 ΠΜ
More videos

Μια εικόνα που δεν υπάρχουν λόγια για να την περιγράψεις. Ένας πατέρας, που μέσα σε μερικές μέρες έχασε τη γυναίκα και τον γιό του, προσπάθησε να βρει παρηγοριά τραγουδώντας στο ετοιμοθάνατο βρέφος το Blackbird των Μπιτλς.

Η γυναίκα του Κρις Πίκο, Άσλεϊ, πέθανε στον ύπνο της. Οι γιατροί κατάφεραν με καισαρική να βγάλουν το παιδί ζωντανό. Όμως ούτε και το νεογέννητο αγοράκι τα κατάφερε, αφού γεννήθηκε ενώ η μητέρα του ήταν έξι μηνών έγκυος. Αμέσως μετά τη γέννησή του μπήκε σε θερμοκοιτίδα στη μονάδα αυξημένης φροντίδας του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Lina Loma της Καλιφόρνια.

Στην προσπάθειά του να βρει παρηγοριά, ο Κρις Πίκο πήρε την κιθάρα του, κάθισε δίπλα στην θερμοκοιτίδα όπου βρισκόταν ο νεογέννητος γιος του και άρχισε να παίζει το Blackbird των Μπιτλς. Το έκανε γιατί θυμόταν πως η γυναίκα του του έλεγε πως όταν ήταν έγκυος ένιωθε τον μικρό να κινείται μόλις άκουγε μουσική…

Το σπαρακτικό video ανέβηκε στο YouTube από έναν φίλο του και συγκίνησε χιλιάδες ανθρώπους που το είδαν. Λίγες μέρες μετά, ο νεογέννητος Λένον Τζέιμς, έφυγε από τη ζωή. Ήταν μόλις τεσσάρων ημερών. Πέθανε στην αγκαλιά του μπαμπά μου, φορώντας ρούχα με μικρές κιθάρες πάνω, τα οποία του είχε αγοράσει η μαμά του.

Δείτε το βίντεο: