Πατέρας της νύφης έκανε μια συμβολική κίνηση που συγκίνησε τους πάντες

24 Ιανουαρίου, 2016 9:41 ΜΜ
More videos

Το να μην είσαι πατέρας αλλά πατριός δεν είναι ποτέ εύκολο. Όμως ο Todd Bachman εκτιμάει την συμβολή του Todd Cendrosky στην ανατροφή της κόρης του και φρόντισε να το δείξει με τον καλύτερο τρόπο την ημέρα του γάμου της. Έτσι λοιπόν ο Todd άρπαξε τον Todd και παρέδωσαν μαζί τη νύφη σαν μια οικογένεια.

«Με πλησίασε, έπιασε το χέρι μου και μου είπε “δούλεψες γι’ αυτό όσο σκληρά δούλεψα κι εγώ, το αξίζεις όσο κι εγώ”» λέει ο πατριός Todd Cendrosky που δεν είχε ιδέα για τα σχέδια του βιολογικού πατέρα Todd Bachman.

«Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ευχαριστήσεις κάποιον από το να με βοηθήσει να παραδώσουμε την κόρη μας στον γαμπρό» λέει ο Bachman.

«Μου κόπηκαν τα γόνατα, ήταν το πιο σημαντικό πράγμα που συνέβη στην ζωή μου», δήλωσε ο Cendrosky.

«Τα πράγματα δεν ήταν πάντα εύκολα μεταξύ μας σε καμία περίπτωση» είπε ο Bachman, «αλλά απ’ ότι φαίνεται όλα ήταν τέλεια την μέρα που είχε την μεγαλύτερη σημασία».

pateras-arpakse-patrio-gia-na-paradwsoun-mazi-nyfi-06 pateras-arpakse-patrio-gia-na-paradwsoun-mazi-nyfi-05 pateras-arpakse-patrio-gia-na-paradwsoun-mazi-nyfi-04 pateras-arpakse-patrio-gia-na-paradwsoun-mazi-nyfi-03 pateras-arpakse-patrio-gia-na-paradwsoun-mazi-nyfi-02