Πατέρας τυλίγει μικροσκοπικά Χριστουγεννιάτικα δώρα για σκίουρους διότι όλοι αξίζουν ένα δώρο.

28 Δεκεμβρίου, 2016 11:36 ΠΜ
More videos

Η οικογένεια Chesnaye πέρασε μια οικογενειακή τραγωδία νωρίτερα τον Δεκέμβριο και ο πατέρας, ο Πολ αποφάσισε να φτιάξει το κέφι της κόρης του, της Λούσι. Έτσι, προετοίμασε μικροσκοπικά Χριστουγεννιάτικα δώρα για τους σκίουρους της γειτονιάς.

Η οικογένεια ζει στα περίχωρα του Λονδίνου, όπου τα πλάσματα των δασικών εκτάσεων είναι συχνοί επισκέπτες. «Είχαμε μερικά καρύδια Βραζιλίας, μερικά φιστίκια, αμύγδαλα και κάσιους» αναφέρει ο Πολ στο BuzzFeed. «Πήραν μια πραγματική συλλογή που ήταν ένα ιδιαίτερο δώρο Χριστουγέννων.» Ο καλόκαρδος μπαμπάς τύλιξε με εορταστικό χαρτί τα καρύδια για να είναι ένα σωστό δώρο Χριστουγέννων.

Η Λούσι μοιράστηκε στο Twitter τις εικόνες των πλασμάτων που ανοίγουν τα δώρα και έγιναν αμέσως διάσημες. «Το βρίσκω πολύ αστείο και δεν περίμενα να το δουν τόσοι πολλοί άνθρωποι.» αναφέρει η ίδια.

Ο πατέρας δηλώνει πως η προσοχή του κόσμου του διαδικτύου έχει κάνει πιο χαρούμενα τα Χριστούγεννά τους. Επίσης προσθέτει: «Η κόρη μου είπε ότι η αντίδραση στη δημοσίευσή της ήταν απίστευτη, αλλά όλα αυτά είναι νέα για μένα … Για εμένα, η οικογένειά μου είναι ιδιαίτερη κατά καιρούς.»

Η οικογένεια Chesnaye πέρασε μια οικογενειακή τραγωδία και ο πατέρας, ο Πολ, αποφάσισε να φτιάξει το κέφι της κόρης του.

Twitter

Προετοίμασε μικροσκοπικά, ατομικά τυλιγμένα Χριστουγεννιάτικα δώρα για τους σκίουρους της γειτονιάς.

Twitter

«Είχαμε μερικά καρύδια Βραζιλίας, μερικά φιστίκια, αμύγδαλα και κάσιους»

Twitter

«Πήραν μια πραγματική συλλογή που ήταν ένα ιδιαίτερο δώρο Χριστουγέννων.»

Twitter

Η ιστορία τους έγινε διάσημη με τους ανθρώπους να λένε πως αντικατοπτρίζει το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Twitter

[Twitter]

Ακολουθήστε μας στο facebook: